Hronika 0

11.06.2024.

10:14

Zapalio stolicu, pa izgorela kafana u Beogradu: Gosti evakuisani, jedna osoba teže povređena FOTO/VIDEO

U jednoj kafani na Bogosloviji, kod Omladinskog stadiona u Beogradu sinoć je izbila tuča, a nakon toga i požar.

Izvor: B92.net

Zapalio stolicu, pa izgorela kafana u Beogradu: Gosti evakuisani, jedna osoba teže povređena FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

"Tokom sukoba muškarac je zapalio stolicu, pa se požar proširio na jedan deo kafane", navodi se na Instagram profilu moj_beo_grad_.

Ubrzo su na lice mesta stigli su vatrogasci, više ekipa interventne policije i ekipe Hitne pomoći.

Gosti su bili evakuisani, a jedna osoba je teže povređena i prevezena kolima Hitne pomoći, dok je drugo lice privedeno u vidno alkoholisanom stanju.

Kako se navodi u objavi, epilog svega je bila sviađa i tuča među gostima kafane. Požar je ugašen, ali je naneta materijalna šteta.

"Dva starija čoveka su se potukla u kafani na Bogosloviji kada je jedan zapalio stolicu. Svi su pobegli iz kafane jer je krenula cela da gori, a u tuči su jednom čoveku ( koji je bio pijan) nanete teže telesne povrede. Po njega je došla Hitna pomoć, policija je uhapsila drugog čoveka koji je učestvovao u tuči, a vatrogasci su kasnije došli da gase požar", navodi u objavi jedan od očevidaca.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Ovi delovi Beograda ostaju bez vode ceo dan

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Savski venac, u četvrtak, 19. septembra, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Ulici Sanje Živanovića, od Ruske do Brzakove, saopštavaju iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija”.

21:15

18.9.2024.

1 d

Podeli: