Društvo 0

02.09.2024.

14:30

Još jedan hotel niče u Beogradu: Pijace, stambeno-poslovni kompleks... MAPA

Projektom je planirana gradnja gradske pijace u bloku 28, dok je u delu bloka 29a predviđena izgradnja hotela i stambeno-poslovnog kompleksa.

Izvor: eKapija/I.Ž.

Još jedan hotel niče u Beogradu: Pijace, stambeno-poslovni kompleks... MAPA
Marko Edge

Podeli:

U okviru pijace, spratnosti P+5 predviđena je pijaca sa lokalima, nadzemna garaža na dva nivoa, poslovni deo i nadzemni deo sa tehničkim prostorijama i skladištima.

Projekat koji je na javnoj prezentaciji, predviđa i izgradnju hotela sa 4 zvezdice. Hotel, spratnosti 1Po+P+M+7+T je podeljen na tri funkcionalne celine, hotelske sobe, javne sadržaje i servisni deo.

Gornji spratovi od drugog do sedmog, projektovani su kao dvotrakt hotelskih soba duž hodnika. Javni sadržaji hotela predviđeni su u prizemlju i na prvom spratu. Na prvom spratu se nalazi multifuncionalni prostor sa salama za konferencije i sportsko rekreativni sadržaji, dok su na prizemlju restoran i bar uz ulazni hol.

Deo prizemlja prema mostu Gazela i u zadnjoj zoni predviđen je za servisni deo, kao i većina podrumske etaže. U podrumu je smeštena garaža sa ulaznom rampom u dnu parcele.

Ukupno su projektovane 163 smeštajne jedinice.

Kada je reč o stambeno-poslovnom kompleksu, projektovano je šest objekata sa dva zajednička nivoa podzemnih garaža i ostalim nivoima, od toga četiri spratnosti 1Po+P+9, a dva 2Po+P+8.

Ukupan broj stanova različite strukture u kompleksu je 649, a planiran je i 21 lokal. U garaži je predviđeno ukupno 758 parking mesta. Ukupna BRGP nadzemno za sve objekte u kompleksu iznosi 60.745,20 kvadrata.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: