Društvo 6

29.08.2024.

19:20

Završen drugi od pet kružnih tokova: Evo kad će ostali biti gotovi FOTO

Tokom noći putari su asfaltirali novi kružni tok na uglu bulevara Nikola Tesla i Mihajla Pupina. Radovi su završeni jutros oko 6 sata i saobraćaj sasvim normalno funkcioniše. Svi autobusi vraćeni su na svoje trase.

Izvor: B92.net

Završen drugi od pet kružnih tokova: Evo kad će ostali biti gotovi FOTO
Beoinfo

Podeli:

Radovi na drugom od pet kružnih tokova u Novom Beogradu završeni su, te su posle kružnog toka u Ulici Vladimira Popovića na ovaj način povezani i Bulevar Nikole Tesle i Bulevar Mihajla Pupina.

Do kraja jeseni očekuje se završetak radova na kružnom toku Bulevar Nikole Tesle – Ušće, najavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić prilikom današnjeg obilaska pomenute lokacije.

"Nakon ovih radova nastavljamo dalje, odnosno prelazimo na izgradnju kružnog toka na uglu Bulevara Nikole Tesle i Ušća, odnosno produžetka Ulice Milentija Popovića. Očekujemo da taj posao bude završen do kraja jeseni, a trebalo bi da radovi na izgradnji trećeg kružnog toka, koji će se nalaziti na uglu Milentija Popovića i Bulevara Mihajla Pupina, počnu narednog leta, kada frekventnost saobraćaja bude ponovo smanjena. Sa ta tri kružna toka, kao i onim koji je urađen u Ulici Vladimira Popovića, ostaje poslednji na uglu Zemunskog puta i Vladimira Popovića, ali će taj kružni tok biti građen tek kada praktično bude završen novi most. Sa tih pet kružnih tokova i novim mostom u potpunosti menjamo saobraćajnu sliku Beograda, naročito opštine Novi Beograd", rekao je Šapić.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: