Društvo 2

10.08.2024.

12:26

Velika zainteresovanost Beograđa: Ovo su cene na groblju za kućne ljubimce VIDEO

Groblje kućnih ljubimaca u Beogradu je počelo sa radom.

Izvor: B92.net/TV Prva

Velika zainteresovanost Beograđa: Ovo su cene na groblju za kućne ljubimce VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Prema najavama zvaničnika, spalionica se neće nalaziti na Bežaninskoj kosi.

"Groblje kućnih ljubimaca počelo je sa radom 2. avgusta, samim tim i sahranjivanje kućnih ljubimaca koji su obeleženi i evidentirani na teritoriji grada Beograda. Ukoliko se dogodi uginuće, vlasnici mogu podneti prijavu putem kontakt telefona koji je istaknut na sajtu našeg preduzeća JKP "Pogrebne usluge Beograd" i koji je dostupan 24 časa ", rekla je Marija Glišović, rukovodilac groblja.

Takođe, vlasnici prijavu uginuća mogu podneti dolaskom u prostorije preduzeća, na adresi Rajkova broj 9 na Bežaninskoj kosi od ponedeljka do petka u periodu od 7 do 15 časova.

"Ako se vlasnici odluče da ljubimce sahrane ovde na groblju, naše preduzeće će preuzeti, da kažemo, sve dalje korake koje se tiču samog sahranjivanja. Groblje inače raspolaže sa 839 grobnih mesta koji se prostiru na oko 1.000 metara kvadratnih", navela je Glišović.

Cenovnik usluga takođe istaknut na sajtu našeg preduzeća i cene variraju u zavisnosti od toga koja životinja je u pitanju, da li je u pitanju mali, srednji ili veliki kućni ljubimac.

"Cena samog sahranjivanja iznosi od 17.740 dinara za malog kućnog ljubimca do 30.240 dinara za velikog kućnog ljubimca. Ali je potrebno napomenuti da uz to postoje dodatne obavezne usluge koje se naplaćuju, kao što su zakup i održavanje unapred pet godina, izgradnja mesta i korišćenje hladnjače", objasnila je.

"Što se tiče samog zakupa, od kad smo počeli sa radom, naišli smo na jako veliko interesovanje naših sugrađana za zakup unapred, a mi smo trenutno u toku realizacije tih usluga. Jako je veliko interesovanje", zaključila je Glišović.

Opširnije pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Izvor: Prva tv

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Ovi delovi Beograda ostaju bez vode ceo dan

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Savski venac, u četvrtak, 19. septembra, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Ulici Sanje Živanovića, od Ruske do Brzakove, saopštavaju iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija”.

21:15

18.9.2024.

1 d

Podeli: