Društvo 0

09.08.2024.

8:27

Poznato kada počinje i ko će nastupati na "Zemun festu"

Manifestacija Zemun fest biće održana od 21. do 25. avgusta, uz nastupe sastava Nervozni poštar, S.A.R.S., Ničim Izazvan i Neverne bebe. Počeće besplatnim prikazom filma "Za danas toliko".

Izvor: Tanjug

Poznato kada počinje i ko će nastupati na "Zemun festu"
Artie Medvedev/Shutterstock

Podeli:

U okviru programa otvaranja letnjeg festivala na Velikom trgu u Zemunu 21. avgusta (21:00), pre projekcije filma "Za danas toliko" reditelja Marka Đorđevića, publiku će sa scene pozdraviti pesnik Marko Milošević, najavljeno je u saopštenju organizatora.

"Bogat filmski repertoar obeležiće i ovu godinu, a važan deo Zemun festa je i selekcija najboljih studentskih filmova u okviru takmičarskog programa. Pored filmske umetnosti i koncerata, dečija zona i street market i ove godine biće deo festivalskih zona"; rečeno je u saopštenju.

Kako je najavljeno, na Zemunskom keju S.A.R.S. nastupa 22. avgusta, Nervozni poštar 23. avgusta, Ničim izazvan 24. avgusta, a festival zatvaraju Neverne bebe 25. avgusta.  

Organizatori su najavili da će uz koncertnu zonu festivala biti i "Strit (Street) market" s više od stotinu izlagača, a tradicionalni festival pored toga nudi i više zona i desetine besplatnih programa.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Ovi delovi Beograda ostaju bez vode ceo dan

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Savski venac, u četvrtak, 19. septembra, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Ulici Sanje Živanovića, od Ruske do Brzakove, saopštavaju iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija”.

21:15

18.9.2024.

12 h

Podeli: