Društvo 0

07.08.2024.

11:29

Radovi širom Beograda: Ove delove grada treba izbegavati VIDEO

Za radnike koji rade na održavanju gradske infrastrukture, letnjeg odmora nema. Osim na okretnici Zeleni venac i na kraju da Bulevara Nikole Tesle i Mihajla Pupina, radovi se izvode i na ostalim lokacijama širom prestonice.

Izvor: B92.net/TV Prva

Radovi širom Beograda: Ove delove grada treba izbegavati VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Aktuelni radovi su i na Novom Beogradu, na izgradnji kružnog toka kod Brankovog mosta, tako da su ulice bulevar Nikola Tesla, od bulevara Mihajla Pupina do Ušća, zatvorene sve do 1. septembra dokle traju ovi radovi.

Ništa drugačije neće biti i na Sajmištu i bulevaru Mihajla Pupina, jer je i ovaj deo grada zatvoren zbog radova na pomenutom kružnom toku.

Nije samo kružni tok ono što se radi na Novom Beogradu, zapravo radi se i rekonstrukcija ulice Đorđa Stanojevića i Marka Hristića. Radovi su počeli 5. jula i trajaće do 13. septembra, a zatvoren je i trotoar i zelene površine kao i kolovoz za saobraćaj, odnosno radi se kompletna rekonstrukcija.

Takođe, zatvorene su ulice Antifašističke borbe, od ulice Jurija Gagarina do bulevara Milutina Milankovića i ovi radovi će trajati do 12. septembra, tako da ako se po ovim datumima poznaje, zapravo do 1. septembra ulice u većem delu grada biti totalno izmenjene.

Opširnije pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Izvor: Prva

Pročitajte još:

Velike promene u centru Beograda: Radi se punom parom FOTO

Počinje rehabilitacija jednog od najvećih terminusa u Beogradu

Novo ruho starog jezgra Zemuna: Evo kako napreduju radovi FOTO

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: