Društvo 1

27.07.2024.

9:26

Najavljena gradnja objekta od 55.000 kvadrata u Beogradu

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je u toku dobijanje potrebnih dozvola za izgradnju GAK Narodni front na Bežanijskoj kosi i da očekuje da dozvole budu dobijene za devet do deset meseci, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Izvor: eKapija

Najavljena gradnja objekta od 55.000 kvadrata u Beogradu
miamia/Shutterstock

Podeli:

- Očekujemo da u narednih devet-deset meseci budu dobijene sve dozvole i da bude završena ta tenderska dokumentacija, odnosno da se obave sve procedure koje su neophodne, da se dobije izvođač radova i da se krene sa radovima - rekao je Lončar novinarima, nakon što je sa premijerom Srbije Milošem Vučevićem obišao Centar za nuklearnu medicinu Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Srbije.

On je dodao da će objekat imati više od 55.000 kvadrata i da će biti najsavremeniji.

Podsetimo, Lončar je ranije najavio da će izgradnja Ginekološko akušerske klinike Narodni front na Bežanijskoj kosi koštati 120 miliona evra.

U avgustu prošle godine Vlada Srbije donela je rešenje kojim je utvrđen javni interes za eksproprijaciju, odnosno administrativni prenos nepokretnosti, u cilju izgradnje objekta ginekološko-akušerske i naučno-istraživačke delatnosti.

Reč je nepokretnostima uz Kliničko bolnički centar Bežanijska kosa.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: