Društvo 1

05.07.2024.

15:23

Bez čekanja u redovima za bazene na Košutnjaku

Tokom predstojeće letnje kupališne sezone, posetioci Otvorenog plivališta Košutnjak imaće priliku da ulaznice kupe onlajn, putem sajta tickets.rs i tako izbegnu čekanje u redu za kupovinu karata na ulazu ovog plivališta.

Izvor: B92.net

Bez čekanja u redovima za bazene na Košutnjaku
Andrei Armiagov/Shutterstock

Podeli:

Otvoreni bazeni na Košutnjaku i Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije jedini pružaju mogućnost internet kupovine ulaznica, i to s namerom da svojim posetiocima pruže najviši kvalitet usluge i zadovoljstva, а ulazak na bazen učine bržim.

Internet sajt tickets.rs putem kog će ulaznice biti dostupne pregledan je i jednostavan za korišćenje, pa će građani u samo nekoliko klikova moći da nabave željenu kartu. Na samom ulazu na Otvoreno plivalište Košutnjak biće omogućena i nova elektronska kontrola ulaznica, neophodna za proveru validnosti karata kupljenih onlajn.

Posetioci će i dalje imati mogućnost kupovine karata na šalteru pri dolasku na plivalište, što znači da će imati izbora, ukoliko ne žele da ih nabave na internetu ili nemaju mogućnost onlajn-plaćanja.

Početak letnje kupališne sezone 2024. godine očekuje se već u nedelju 7. jula, kada će plivalište na Košutnjaku biti otvoreno za sve posetioce željne aktivnog odmora i osveženja.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: