Društvo 0

27.06.2024.

9:39

GSP "Beograd" sprovelo istragu: Desilo se – ali pre 4 godine

JKP GSP "Beograd" je sprovelo istragu povodom snimka koji već nekoliko dana kruži društvenim mrežama.

Izvor: B92.net

GSP "Beograd" sprovelo istragu: Desilo se – ali pre 4 godine
BalkansCat / Shutterstock.com

Podeli:

Na snimku se prikazuj vozač koji je odbio da spusti rampu i pomogne osobi sa invaliditetom da uđe u vozilo javnog prevoza.

"Uvidom u evidenciju vozila i zaposlenih, kao i detaljnom analizom video zapisa, odgovorno tvrdimo da je snimak nastao 2020. godine. Snimak vozača, kao i unutrašnjost vozila u kojoj se jasno vidi stari sistem za validiranje karata, omogućio nam je da utvrdimo garažni broj vozila i liniju, kao i vreme nastanka snimka", navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Krajnje neprofesionalan i neljudski postupak vozača M. M, koji više od 2 godine nije radno angažovan u preduzeću, je za svaku osudu i sankcionisanje.

JKP GSP "Beograd" poziva sve korisnike usluga da svoje primedbe pre objavljivanja na društvenim mrežama upute ovom preduzeću preko kontakt forme postavljene na sajtu. Sve sugestije se razmatraju i preduzimaju mere za unapređivanje rada i usluga GSP-a.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Menjaju se cene za održavanje zgrada?

Nadzorni odbor Javnog preduzeća "Gradsko stambeno" Beograd uputio je Sekretarijatu za finansije - sektoru za cene, zahtev za povećanje naknade za održavanje zgrada, koje imaju zaključen ugovor sa njima.

12:16

28.6.2024.

1 d

Podeli: