Društvo 4

26.06.2024.

15:15

Poznato kada se otvara tržni centar na Novom Beogradu FOTO

Otvaranje novog tržnog centra Evroazija na Novom Beogradu očekuje se početkom avgusta, najavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić koji je sa ambasadorom Kine Li Mingom obišao radove na ovom gradilištu.

Izvor: B92.net

Poznato kada se otvara tržni centar na Novom Beogradu FOTO
Printscreen/Instagram/vesicg

Podeli:

Novi tržni centar biće najveći i najsavremeniji centar veleprodaje kineske robe u ovom delu Evrope. Pored toga on će biti dostupan svima, ali prvenstveno će ovde biti kineske radnje.

"Tržni centar je građen apsolutno po svim standardima bezbednosti, što je posebno važno ako znamo šta se događalo nekoliko puta u kineskim radnjama, jer su oni koristili objekte koji su stari koji nisu bili namenjeni za takvu vrstu prodaje", napisao je Vesić na društvenim mrežama.

Printscreen/Instagram/vesicg

"Još kada sam bio zamenik gradonačelnika Beograda, predstavnici 'Evroazija' trgovinskog centra došli su kod mene i predložili da izgrade moderni kineski tržni centar u Beogradu", dodao je.

Napisao je da je srećan što je samo posle 14 meseci ovaj tržni centar u završnoj fazi i, kako dodaje, "što ćemo imati bezbedan i moderan prostor za kineske i domaće trgovce".

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Menjaju se cene za održavanje zgrada?

Nadzorni odbor Javnog preduzeća "Gradsko stambeno" Beograd uputio je Sekretarijatu za finansije - sektoru za cene, zahtev za povećanje naknade za održavanje zgrada, koje imaju zaključen ugovor sa njima.

12:16

28.6.2024.

1 d

Podeli: