Društvo 0

10.06.2024.

12:41

Radovi u toku, a kada počinje kupališna sezona na beogradskim bazenima? VIDEO

Uskoro počinje kupališna sezona na beogradskim bazenima.

Izvor: B92.net/TV Prva

Radovi u toku, a kada počinje kupališna sezona na beogradskim bazenima? VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Kasni, što zbog Evropskog prvenstva u vodenim sportovima koje se održava na pojedinim kupalištima, što zbog radova koji se održavaju na drugim.

"Pre svega, sa zadovoljstvom možemo da najavimo predstojeću letnju sezonu koja će uskoro krenuti, kao i nastavak rada zatvorenog bazena na Tašmajdanu koji počinje u sredu 12. juna. Što se tiče tačnog datuma za otvaranje velikog spoljnog bazena ne znamo još uvek tačno, jer su radovi uveliko u toku, ulaze u završnu fazu. Napravili smo jedan zaista veliki poduhvat. U poslednjih mesec i po dana veoma se vredno i svakodnevno radilo na uređivanju i poboljšanju celokupnog kvaliteta, kako bazenske vode, tako i uopšte usluga našeg sportovog centra konkretno", rekla je Tamara Perović, sekretarka sporta Sportskog centra Tašmajdan.

"Promenili smo kompletnu bazensku tehniku tačnije pumpno-filterska postrojenja i mernu regulaciju opreme zatvorenog i otvorenog bazena. Tako da se nadam da ćemo s tim sistemom koji smo uradili postići 0,1 mikronsku filtraciju vode, a to znači da će voda biti neuporedivo čistija", dodala je Tamara Perović.

Kako je navela, početak je planiran za 15. jun.

"Nadamo se da može da bude otvaranje u subotu 15. juna, ali da ne obećavamo sada, svi oni koji žele mogu da posete naš sajt www.tašmajdan.rs i Instagram profil. Tu mi redovno ažuriramo informacije, tako da će svi sve da znaju na vreme", objasnila je Perovićeva.

Grad Beograd je odlučio da i ove godine sugrađanima omogući besplatne propusnice, tako da je princip isti kao i prošle godine. Svi oni koji imaju prebivalište na teritoriji grada Beograda mogu da odu u bilo koju opštinu sa ličnim dokumentom i na licu mesta uzmu besplatnu propusnicu s kojom mogu da se kupaju od 12 do 19 časova na bazenima.

Opširnije pogledajte u video-prilogu TV Prva:

Izvor: Prva tv

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: