Društvo 0

06.06.2024.

10:49

Korak bliže rekonstrukciji hale Pinki: Raspisan još jedan tender

Sekretarijat za investicije Grada Beograda raspisao je tender za tehničku kontrolu tehničke dokumentacije za dogradnju i rekonstrukciju objekta Sportskog centra Pinki u Zemunu.

Izvor: eKapija

Korak bliže rekonstrukciji hale Pinki: Raspisan još jedan tender
Beoinfo

Podeli:

Vrednost nabavke procenjena je na 10 miliona dinara, prenosi eKapija.

Nabavka je podeljena u nekoliko faza. Prva obuhvata, između ostalog, tehničku dokumentaciju za lokacijske uslove i idejno rešenje, dok je u drugoj fazi potreban projekat za građevinsku dozvolu, a u trećoj i projekat za izvođenje. Četvrta faza obuhvata tendersku dokumentaciju.

Rok za prijavu na tender je 10. jul.

Podsetimo, u toku je i tender za izradu tehničke dokumentacije za dogradnju i rekonstrukciju objekta Sportskog centra Pinki u Zemunu. Vrednost ovog posla procenjena je na 68 miliona dinara.

Kulturno sportski centar Pinki, inače, sagrađen je 1974. godine. Spratnosti je Po+NP+VP+3 i bruto površine oko 19.290 m2.

Zemunska hala Pinki vratila se pod okrilje Grada Beograda 2021. godine, a prošle godine je Opština Zemun je u Sekretarijatu za investicije pokrenula inicijativu da se rekonstruiše.

Objekat sadrži tri funkcionalne celine - prva celina je centralna sportska sala. Drugu celinu čine manje sale, komunikacije, poslovni prostori a treću celinu čini zatvoreni bazen.

Pročitajte još:

Zemun dobio savremenu podzemnu garažu sa 150 mesta VIDEO

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: