Utorak, 16.05.2023.

14:35

Platili ste godišnju ili mesečnu kartu za gradski prevoz: Više ne važe – evo kako možete da zamenite

U Beogradu sutra počinje novi sistem funkcionisanja gradskog prevoza.

Izvor: B92.net

Platili ste godišnju ili mesečnu kartu za gradski prevoz: Više ne važe – evo kako možete da zamenite
Ilustracija/Foto: AstroStar/Shutterstock

Svi oni koji koji su juče ili u prethodnom periodu uplatili karte mogu otići na prodajna mesta i dobiti mogućnost da u papirnoj formi dobiju protivvrednost i troše je u prevozu, objasnio je gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić.

Svi koji imaju godišnje karte, treba da dođu na prodajna mesta, i sa dokazom o uplati godišnje karte, zamene za novu, validnu godišnju kartu.

Kako ćete ubuduće plaćati gradski prevoz u Beogradu; Ovo su nove cene UPUTSTVO

Ukoliko imate plaćenu mesečnu kartu, do kraja maja će važiti, a od juna će važiti nova karta koju će morati kupiti po novom principu.

Jedna od novina jeste da će svaki pravni subjekt, svaka firma koja ima preko pet zaposlenih, dodatno na ovu cenu mesečne i godišnje karte imati priliku da ostvari dodatni popust.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Ovi delovi Beograda ostaju bez vode ceo dan

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Savski venac, u četvrtak, 19. septembra, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Ulici Sanje Živanovića, od Ruske do Brzakove, saopštavaju iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija”.

21:15

18.9.2024.

1 d

Podeli: