Kultura

Subota, 17.12.2022.

15:27

Margo Robi o sceni orgija u novom filmu: "Pitala sam se da li smemo to da prikažemo" VIDEO

Holivudska glumica Margo Robie priznala je da nije bila sigurna sme li novi film "Babylon" u kojem glumi sadrži tako eksplicitne scene orgija, dok je njen kolega, Bred Pit, priznao da je količina golotinje u filmu šokantna, pa čak i za njega.

Izvor: Jutarnji.hr

Margo Robi o sceni orgija u novom filmu:
Foto: Profimedia

Robi je ispričala detalje glumici Keri Muligan u sklopu serije "Glumci o glumcima". Muligan je naglasila koliko je uvodna scena razuzdana s čime se Robie složila istakavši kako nalikuje orgijama.

"Kada sam pročitala scenario, pomislila sam da je ovo kao da su 'Sladak život' i 'Vuk s Vol Strita' dobili dete. Sviđa mi se to! Ali pitala sam se smemo li uopšte da prikazujemo to? Bilo je toliko scena u kojima sam se pitala kako ću to uraditi", podelila je slavna glumica.

Muligan je zatim rekla da je film gledala sa svojom majkom pa se Robi našalila kako bi svako to trebalo da učini.

Margo Robi je igrala lik samodestruktivne zvezde nemog filma Neli Laroj, a otkrila je i da nikada u životu nije toliko radila za neki film kao za "Babylon".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: