Promo

04.09.2024.

10:55

Tri fantastična Vulkančić izdanja za radoznale umove

Neodoljiva preporuka za decu uzrasta od 7 do 9 godina

Izvor: B92.net

Tri fantastična Vulkančić izdanja za radoznale umove
Promo

Podeli:

Za sve male avanturiste i entuzijaste Vulkančić je objavio tri izuzetna naslova koja otvaraju vrata sveta mašte, znanja i zabave! Vulkančić vam predstavlja tri sjajne knjige koje su ključ za neverovatna otkrića i uzbudljive avanture koje će nadahnuti, obrazovati i zabaviti sve mališane uzrasta od sedam do devet godina.

Za male radoznalce koji pronalaze radost u otkrivanju tajni prošlih epoha, gde mašta ne poznaje granice, Vulkančić je objavio pregršt izdanja u kojima se nauka susreće sa starim legendama i svaka slika priča uzbudljivu priču. Uronite u magičnu oazu iz doba jure! Knjiga 200 pitanja i odgovora o dinosaurima pružiće odgovore na najčudnija i najzanimljivija pitanja o dinosaurima. Zašto je tiranosaur imao kratke ruke? Zašto su dinosauri bili tako veliki? Zašto pterodaktili nisu dinosauri? Putujući kroz praistoriju u svet dinosaura mesojeda i biljojeda, te vodenih i letećih gmizavaca, deca će uživati otkrivajući zanimljivosti, detalje i čudesa.

Ko kaže da matemika ne može da bude uzbudljiva? Na stranicama knjige Matematičke igre za decu pronaći ćete različite zadatke, aktivnosti i mozgalice koje su podeljene u četiri grupe, od početničkog nivoa, pa sve do ekspertskog. Ovi zanimljivi zadaci i igre stimulišu razvoj logičkog razmišljanja i povezivanja, tako da će se dete, vežbajući osnovne računske operacije i rešavajući kreativne zadatke, satima zabavljati uz matematiku i šarene ilustracije.

Vulkančić je objavio novu knjigu dečje autorke Mirjane Milenić Mimi – Jezičke olimpijske igre, namenjenu svima onima koji žele da na lak i zanimljiv način unaprede svoje znanje engleskog jezika i obogate svoj vokabular. Ova knjiga donosi mnoštvo zanimljivosti iz sveta sporta i Olimpijskih igara – sve na jednom mestu! Jezičke olimpijske igre imaju za cilj da podstaknu logičko razmišljanje i zaključivanje, kao i da kroz igru razviju i unaprede jezičke veštine iz engleskog jezika, korisne za svakodnevnu komunikaciju.

Svi ovi naslovi pružaju jedinstvenu priliku za učenje i zabavu. Uvrstite ih u biblioteku vaših mališana i omogućite im da istražuju, uče i rastu uz knjige koje su poučne koliko i uzbudljive. Posetite sajt vulkancic.rs ili omiljenu knjižaru Vulkan.

Podeli:

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

13 h

Podeli: