Muzika 0

21.10.2024.

14:10

Petar Grašo najavio turneju povodom 30 godina karijere – zakazao koncert u Sava Centru za 21. mart 2025.

Jedan od najuspešnijih izvođača i autora u regiji PETAR GRAŠO nakon niza hitova koji su osvajali publiku i struku poslednjih godina, najavljuje proslavu 30 godina karijere!

Izvor: B92.net

Petar Grašo najavio turneju povodom 30 godina karijere – zakazao koncert u Sava Centru za 21. mart 2025.
Skymusic

Podeli:

Ovaj put Grašo se odlučio za intimno druženje sa svojom publikom u novoobnovljenoj Plavoj dvorani Sava Centra 21. MARTA 2025. godine, u koju se muzičar vraća nakon 7 godina. Koncert je u organizaciji Skymusic-a i deo je regionalne turneje „Volim i postojim“.

“Nakon velike turneje u kojoj smo obuhvatili sve veće prostore i arene u regiji pa tako i beogradsku, odlučio sam svoju 30. godišnjicu proslaviti na drugačiji način, u dvoranama u kojima imam još više interakcije sa publikom” – rekao je Grašo.

Kroz tri decenije stvaranja Petar Grašo izgradio je izuzetnu muzičku ostavštinu, stoga će ovaj koncert biti i emotivno putovanje kroz njegovih 30 godina ljubavi prema muzici.

Posebno veče ovog miljenika publike biće ispunjeno brojnim hitovima koji su obeležili cele generacije, ali i redom osvajali vrhove top lista poput pesama „Moje zlato“, „Ako te pitaju“, „Ko nam brani“, „Volim i postojim“, „Je l' ti reka' ko“, „Utorak“ i mnoge druge.

S obzirom da je Grašo poznat po posebnoj energiji i čaroliji koju donosi na svojim nastupima, ovaj koncert svakako će biti prilika da publika ponovno oseti tu čaroliju live izvođenja, u posebnom okruženju Sava Centra.

Ulaznice su od danas dostupne putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Sava Centra, Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk objekata širom Srbije.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: