Muzika 0

27.09.2024.

19:06

Od uličnog pevača do svetske zvezde: Damijano David se odlučio na novi korak VIDEO

Damijano David iz italijanskog benda Maneskin, koji je pobedio na Evroviziji 2021., objavio je Silverlines, debitantsku pesmu s njegovog dugoiščekivanog novog solo projekta.

Izvor: Index.hr

Od uličnog pevača do svetske zvezde: Damijano David se odlučio na novi korak VIDEO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Podeli:

Na pesmi Silverlines je sarađivao s engleskim pevačem, tekstopiscem i producentom Labrinthom, koji je takođe producirao pesmu.

"Ova je pesma posebna za mene"

Govoreći o Silverlines, Damiano kaže: "Ova pesma je vrlo posebna za mene. Bila je to jedna od prvih pesama snimljenih na ovom novom projektu i u to vreme je predstavljala pismo nade, ali sada, ako pogledam unazad, vidim kako sam tačno tamo gde je pesma rekla da ću biti. Automatski sam odabrao ovu pesmu kao početak ovog novog poglavlja i stvarno se nadam da će mi se ljudi pridružiti na ovom putovanju."

Silverlines je pesma koja prikazuje njegov poznati moćni vokalni raspon u novom svetlu.

Karijeru započeo na ulicama Rima

Damijano David hvaljeni je italijanski pevač i tekstopisac, koji je svoj muzički put započeo na ulicama Rima, a kasnije se plasirao na međunarodnu muzičku scenu sa svojim bendom.

Damijano je dobio globalno priznanje i hvalospeve kritičara kao glavni vokal Maneskina.

Hvale ga i zbog svoje harizmatične prisutnosti na pozornici i snažnog vokala prvog italijanskog benda koji se probio širom sveta.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: