Muzika 12

12.09.2024.

13:28

Tejlor Svift nadmašila Bijonse: Osvojila 30 MTV VMA nagrada

Pevačica Tejlor Svift je bila nominovana u čak 12 kategorija, pobedila je u sedam, pa sada ima kolekciju od 30 MTV VMA nagrada, četiri više od Bijonse

Izvor: Tanjug

Tejlor Svift nadmašila Bijonse: Osvojila 30 MTV VMA nagrada
EPA-EFE/Juanjo Martin

Podeli:

Pevačica Tejlor Svift postala je umetnica koja je osvojila najviše nagrada u istoriji manifestacije MTV VMA, na kojoj se već 40 godina biraju najbolji spotovi i pesme.

Tejlor Svift je na ceremoniji na Long Ajlendu u sredu uveče osvojila 30. nagradu, nadmašivši pevačicu Bijonse, koja je isto priznanje osvojila 26 puta, navodi Ansa.

Ona je na manifestaciji MTV VMA nominovana u ukupno 12 kategorija, od kojih je pobedila u sedam, uključujući najbolji spot godine i najbolji umetnik godine.

Nagradom za umetnika godine, Svift je ponovo napravila istoriju kao prvi izvođač koji ju je osvojio dva puta. Ona je takođe umetnica koja je peti puta pobedila u kategoriji za najbolji spot, ovog puta crno-belim videom za pesmu ''Fortnight'', u saradnji s Post Malonom. Voditeljka jučerašnje manifestacije bila je reperka Megan Di Stalion, a nastupali su, između ostalih i Eminem, Kejti Peri i Šon Mendez.

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: