Muzika 0

08.09.2024.

11:47

Postmodern Jukebox sinoć oduševili Beograđane na Tašmajdanu

Sinoć je Beograd bio domaćin jedinstvenog muzičkog spektakla – Scott Bradlee's Postmodern Jukebox su na Stadionu Tašmajdanu priredili nezaboravan koncert, koji je trajao puna dva sata.

Izvor: B92.net

Postmodern Jukebox sinoć oduševili Beograđane na Tašmajdanu
Skymusic

Podeli:

U savršenom spoju tradicionalnog džeza i modernih hitova, ovaj jedinstveni sastav je uspeo da oživi bezvremenske melodije, podarivši im novu, elegantnu dimenziju. Beogradska publika, koja je od prve do poslednje note bila u ritmu sa bendom, uživala je u svakoj sekundi ovog magičnog nastupa, a glasne ovacije i dugi aplauzi prolamali su se stadionom nakon svake numere.

Postmodern Jukebox su pokazali zašto važe za jednu od najfascinantnijih muzičkih atrakcija današnjice, a Beograd će zasigurno dugo pamtiti ovaj koncert koji je spojio prošlost i sadašnjost u ritmu džeza dvadesetih godina prošlog veka, swinga, doo-wopa i Motown-a.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: