Muzika 0

05.07.2024.

14:04

Pre dolaska u Beograd, Ed Širan se odlučio na veliki preokret u karijeri

Pored rada na svom sledećem albumu, Ed Širan kaže da planira da provede ostatak godine pomažući u sprovođenju muzičkog programa za mlade ljude.

Izvor: B92.net

Pre dolaska u Beograd, Ed Širan se odlučio na veliki preokret u karijeri
Profimedia

Podeli:

Ed je već napravio studio u svojoj bivšoj školi, Thomas Mills High u Framlingtonu, Suffolk, i potrošio stotine funti na instrumente za učenike nakon što ga je njegov bivši nastavnik muzike kontaktirao 2018. godine zbog smanjenja budžeta. Sada želi da ide i korak dalje.

"Počeo sam to da radim u Grofoviji odakle dolazim, i sada smo upravo prešli na nacionalni nivo. Sada posećujem više srednjih škola koje zaista trebaju finansiranje za muziku i možete videti kakvu razliku to čini", rekao je pevač i dodao:

Na utakmici Engleske snimljen popularni pevač koji uskoro nastupa u Beogradu FOTO

"Nisam akademski tip - u stvarnom svetu bio bih smatran glupim. Ali u muzici sam se isticao i zbog toga ljudi misle da sam dobar u nečemu. Našao sam ogromnu pomoć u tome što sam bio u školi koja se finansira iz državnog budžeta i koja zaista podstiče to. U suštini su smanjili sredstva za to u Engleskoj, pa radim šta mogu da obezbedim finansiranje za to. Nova će vlada, mislim, biti bolja u tome", rekao je Ed, piše TheSun.

Podsetimo, britanska pop zvezda, u sklopu svoje turneje održaće koncert na Ušću u Beogradu 17. avgusta 2024. godine.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: