Muzika 0

30.06.2024.

15:51

Italijani već razmišljaju o narednoj Evroviziji: Objavljeno kada će se održati Sanremo

Potvrđeno je da će Italija sledeće godine ponovo izabrati svog predstavnika na Evroviziji na festivalu u Sanremu, koji će biti održan od 4. do 8. februara.

Izvor: Jutarnji list, B92.net

Italijani već razmišljaju o narednoj Evroviziji: Objavljeno kada će se održati Sanremo
EPA-EFE/JESSICA GOW SWEDEN OUT

Podeli:

Posle pet godina Amadeusove "vladavine", Karlo Konti vraća se u fotelju umetničkog direktora i menadžera festivala.

Koliko Italijani žive za ovaj festival svedoči i činjenica da se već uveliko spekuliše da će se njihov poznati pevač Mahmud pojaviti kao kovoditelj na Sanremu 2025. Što se koncepta tiče, Konti je već najavio da će se festivalske večeri završiti najkasnije do 1 sat posle ponoći.

Možda vas zanima

Podsetimo, ovogodišnji pobednik Sanrema bila je Angelina Mango, koja je sa pesmom La noia završila na sedmom mestu na Pesmi Evrovizije, koja će se sledeće godine održati u Švajcarskoj, uprkos protivljenju mnogih stanovnika te zemlje koji veruju da Švajcarskoj nije potrebna Pesma Evrovizije.

Možda vas zanima

tužne vesti

Preminula evrovizijska zvezda

Muzičar Kolin Gib preminuo je u 70. godini samo nekoliko dana pošto je objavio da odlazi u penziju.

9:49

3.6.2024.

29 d

Naime, prema rezultatima ankete u koju je učestvovalo 25.000 ljudi, a koju je u subotu objavio list Blixk, pokazalo se da je 49 odsto ispitanih protiv održavanja ovog muzičkog takmičenja u svojoj zemlji. Uprkos tome, Pesma Evrovizije će, naravno, biti održana u Švajcarskoj, a gde tačno, saznaćemo u septembru, a za sada znamo da su se za organizaciju prijavili Cirih i Ženeva, dok su Bern i Biel (odakle je aktuelni pobednik Evrovizije Nemo) dali su zajedničku kandidaturu za domaćinstvo.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

20 h

Podeli: