Muzika 0

28.06.2024.

14:37

Samo dve nedelje do spektakularnog koncerta rok legendi Deep Purple na stadionu Tašmajdan

Ian Gillan i ekipa jedva čekaju svirku u Beogradu!

Izvor: Promo

Samo dve nedelje do spektakularnog koncerta rok legendi Deep Purple na stadionu Tašmajdan
Promo

Podeli:

Nešto više od dve nedelje ostalo je do jednog od najiščekivanijih rok događaja ove godine! Rok legende Deep Purple će u subotu, 13. jula prirediti nezaboravan koncert na stadionu Tašmajdan u organizaciji Skymusic-a, a kako su rekli, jedva čekaju da se vrate pred srpsku publiku.

Deep Purple, bend koji je obeležio istoriju rok muzike i postavio standarde za mnoge generacije muzičara, vraća se u Beograd kako bi publici pružio spektakularan show prepun najvećih hitova i energičnih izvedbi. Sa više od pet decenija karijere, Deep Purple su ostavili neizbrisiv trag na svetskoj muzičkoj sceni sa pesmama poput "Smoke on the Water", "Highway Star", "Child in Time" i mnogim drugim.

Ovaj koncert biće jedinstvena prilika za sve ljubitelje roka da uživaju u live izvođenju kultnih hitova benda koji je obeležio muzičku istoriju i bez preterivanja, svojim stvaralaštvom zadužio čovečanstvo.

Ulaznice za koncert dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.
 

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Podeli: