Muzika 4

25.06.2024.

12:47

Važno saopštenje grupe Bajaga i instruktori

Bajaga i instruktori će povodom 40 godina svog postojanja održati koncert 31. avgusta na prostoru Ušća, umesto prethodno najavljenog Beogradskog hipodroma, saopštili su danas organizatori.

Izvor: Tanjug

Važno saopštenje grupe Bajaga i instruktori
Zorana Mandic/ATAImages

Podeli:

Tim benda pevača i gitariste Momčila Bajagića je naveo da je "promena neočekivana" i da odluka "nije bila laka", a doneta je nakon što su "sa puno pažnje i odgovornosti uzeli u obzir naknadne informacije sa terena".

Kako je navedeno, odluka je doneta imajući u vidu aspekte "koji bi, na bilo koji način, mogli ugroziti ili dovesti do neke nepredvidjene štete ili okolnosti koje je teško kontrolisati".

Tim Bajage i instruktora je dodao da su donošenju odluke prethodile i detaljne konsultacije sa stručnim licima i relevantnim javnim službama, kao i saradnicima, firmama Skaj mjuzik (Sky Music) i Stejdž (Stage) pro.

"Ključni faktori koji su uticali na odluku o promeni lokacije vezani su za potpuno bezbedan i komforan dolazak publike do koncertne zone, kao i zaštita ergele sa konjima na Hipodromu Beograd", rečeno je u saopštenju.

Kako je navedeno, "svi konji, njih oko 200, morali bi zbog buke biti dislocirani sa beogradskog hipodroma i to na duži period, s obzirom na zahtevnu tehničku postavku i opsežne pripreme".

"Verujemo da će nova, a svima dobro poznata koncertna lokacija na Ušću, uz savršenu scenu i vrhunski zvuk kakav je planiran od početka, pružiti jednako sjajno iskustvo za sve", naveo je Tim Bajage i Instruktora.

Do sada kupljene ulaznice preko Efiniti (Efinity) i Tikets (Tickets) servisa važe i za novu lokaciju, a kompletna šema sedišta i tribina ostaje ista, navedeno je u saopštenju.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: