Knjige/Stripovi 0

09.08.2024.

13:47

Ekskluzivna ponuda najvećih Vulkan hitova – popusti do 40%

Vulkan izdavaštvo vas poziva da posetite zvanični sajt vulkani.rs i među vrhunskim književnim ostvarenjima potražite knjigu koja će vas istrgnuti iz svakodnevice, uz popuste do čak 40%. Onlajn-akcija na vulkani.rs traje do 22. avgusta.

Izvor: B92.net

Ekskluzivna ponuda najvećih Vulkan hitova – popusti do 40%
Promo

Podeli:

Dostava akcijskih naslova je besplatna za sve porudžbine na teritoriji Srbije.

Na sajtu Vulkan izdavaštva pronaći ćete najnovije hitove koji su preplavili top-liste, preko klasičnih romana koji nikada ne izlaze iz mode, do skrivenih dragulja koje ste oduvek želeli da pročitate. Ukoliko se odlučite za jedan naslov, obračunava se 20% popusta, za dve kupljene knjige 30%, a za tri odabrane knjige čak 40% popusta.

Svaka knjiga je pažljivo odabrana kako bi vam omogućila da uživate u različitim žanrovima i stilovima pisanja, a sve to po fantastičnim cenama.

Sve naslove koji su na akciji možete potražite putem linka.

Vulkan izdavaštvo je izdvojilo nekoliko briljantnih književnih ostvarenja.

U neodoljivoj akcijskoj ponudi našao se roman Aleksandre Benedikt Na večeri sa ubicom, nominovan za prestižnu književnu nagradu Gold Dagger. Radnja je smeštena u veliku porodičnu kuću Armitidžovih koja se zove Poslednja igra i u kojoj je u toku tradicionalna Božićna igra. Ovogodišnja nagrada je nešto sasvim posebno – tapija za samu kuću – ali Lili Armitidž nema nameru da se vrati tamo. Zapravo, tako razmišlja sve dok ne dobije pismo od tetke, koja joj obećava da će joj zagonetke iz igre dati ključeve ne samo Poslednje igre već i njenih najmračnijih tajni, uključujući i identitet ubice njene majke.

Promo

Potražite napetost, misteriju i otkrovenje na svečanoj i zagonetnoj pozornici italijanskog pisca Jakopa de Mikelisa. Stanica skriva pregršt tajni kroz koje se autor kreće sa apsolutnom lakoćom, otvarajući i zatvarajući vrata i prolaze, vešto gradeći priču koja će vas voditi do samog kraja bez ijednog trena predaha. Možda, nakon što se spustite u mračna nedra Stanice – i vratite na površinu – dok se stvarnost gubi u mašti, navodeći vas da zastanete i zapitate se šta se zaista dogodilo, ni vi više nećete gledati svet istim očima.

U svom debitantskom romanu U snovima mojim držim nož Ešli Vinsted plete priču o zločinu, ljubavi i opsesiji, otvarajući vrata elitnog južnjačkog univerziteta. Deset godina nakon diplomiranja, Džesika Miler planira detalje svog trijumfalnog povratka na elitni univerzitet, sve do šapata punih zavisti koji će je sigurno pratiti. Svi će videti devojku koju ona želi da vide – samouverenu, lepu, ravnodušnu. Ne onu devojku kakva je bila kada je napustila kampus, u vreme kada je ubistvo Heder Šelbi slomilo sve, uključujući i čvrstu vezu koja je povezivala šest prijatelja sa kojima je bila najbliža od prve godine.

Svetski i francuski izdavački fenomen Sva plava boja sa neba, koji je osvojio čitaoce širom sveta, priča je o radosti življenja, apsolutnoj lepoti otkrivanja drugih ljudi, čaroliji naših osećanja. Francuska spisateljica Melisa da Kosta u svom debitantskom romanu istražuje ljudsku ranjivost, duboko prijateljstvo i važnost da se svaki trenutak živi punim plućima. Ova nezaboravna priča o kraju života koji dolazi prerano, o poslednjem putovanju, podseća nas da je čak i u bolesti moguće pronaći lepotu, milost i iskupljenje.

Ljubavni roman Prosidba Džasmin Gilori će vam otkriti šta se desi kada se javna prosidba ne pretvori u srećan kraj, zahvaljujući ženi koja zna kako da ga stvori sama – jer ne žele sve devojke da budu zaprošene. Ovo je priča o devojci koja upoznaje zgodnog doktora nakon što je na utakmici odbila iznenadni predlog svog dečka da se uda za njega. Doktor je spasava od radoznale novinarske ekipe i ono što počinje kao slučajno prijateljstvo brzo se rasplamsava u nešto neočekivano.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku i pretvorite svoju biblioteku u pravu riznicu književnih dragocenosti!

NAPOMENE:

* Akcija traje od 9. do 22. avgusta na sajtu vulkani.rs.

** Akcijom su obuhvaćeni odabrani naslovi.

*** Dostava za sve porudžbine na teritoriji Srbije je besplatna.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: