Knjige/Stripovi 4

24.06.2024.

20:35

Objavljen prvi tizer za Nosferatu: Reakcije fanova očekivane VIDEO

Studio Focus Features objavio je prvi tizer za horor Nosferatu, jedan od najiščekivanijih filmova godine, a obožaoci su oduševljeni.

Izvor: Index.hr

Objavljen prvi tizer za Nosferatu: Reakcije fanova očekivane VIDEO
Profimedia

Podeli:

Dolazeći gotički horor režirao je i napisao Robert Egers, hvaljeni reditelj filmova The Witch, The Northman i The Lighthouse. Inspiracija za Nosferatu bili su mu nemački ekspresionistički film Nosferatu - Eine Symphonie des Grauens iz 1922. godine i roman Drakula, autora Brama Stokera.

Lili-Rouz Dep i Nikolas Hoult, koje možemo videti u tizeru, igrali su protagoniste Elen i Tomasa Hutera, dok je Bil Skarsgård glumio grofa Orloka, poznatijeg kao Nosferatu.

Tizer za Egersov film pokupio je brojne pohvale obožavatelja. Na Jutjubu je u prvih tri sata skupio više od 288 hiljada pregleda i više od 30 hiljada sviđanja.

"Kao ljubitelj horora, ove godine ću uživati. Longlegs, Alien: Romulus i sada ovo. Ne mogu da odlučim oko čega sam više uzbuđen", napisao je jedan obožavatelj na Redditu.

"Stvarno se trude da sakriju kako Skarsgård izgleda kao Nosferatu", dodao je drugi.

"Egers je režirao The Witch, što mi je najdraži horor. Ovo će biti odlično", napisao je jedan korisnik društvene mreže.

Nosferatu će imati premijeru 25. decembra 2024. godine.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ultimatum? Orban traži deo Ukrajine

Među 11 zahteva Mađarske u vezi sa zaštitom prava nacionalnih manjina, ključni kamen spoticanja je određivanje oblasti u Ukrajini sa posebnim nivoom garancija za prava Mađara.

16:53

27.6.2024.

1 d

Podeli: