Film/TV 3

28.10.2024.

17:42

Ovaj poznati glumac nikada nije hteo da sarađuje sa Tarantinom

Kventin Tarantino sarađivao je s mnogim talentovanim glumcima, ali je jedan odbio saradnju sa njim.

Izvor: Index.hr

Ovaj poznati glumac nikada nije hteo da sarađuje sa Tarantinom
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Podeli:

Budući da je najavio snimanje svog poslednjeg filma, mnogi glumci izrazili su želju da sarađuju s ovim priznatim rediteljem pre nego što se povuče.

Iako bi većina glumaca iskoristila priliku za rad s Tarantinom, neki su ga odbili tokom godina. Glumci poput Adama Sandlera, koji je odbio ulogu u Nemilosrdnim gadovima, i Vila Smita, koji nije prihvatio ulogu u Odbeglom Đangu, nisu želeli ove uloge, iako nisu odbacili Tarantinov stil.

Silvester Stalone je jedan od retkih koji su Tarantina odbili više puta.

Stalone je odbio ponude za uloge u filmovima Džeki Braun 1997. i Otporan na smrt iz 2007. godine. Iako se ne smatraju najvažnijim Tarantinovim delima, oba filma imaju značajnu kulturnu vrednost, što je moglo biti primamljivo za Stalonea.

Reditelj je odavno želeo da sarađuje sa Staloneom, ali glumac nije smatrao da bi se nasilje koje Tarantino prikazuje uklopilo u njegov rad.

Tarantino i Stalone imali su nesuglasice o sudbini Ramba.

Prema Staloneu, Tarantino ga je podsticao da sledi završetak iz knjige Prva krv, u kojoj Rambo umire.

"U knjizi Rambo umire. Mislio sam da to nije prava poruka jer je bilo gotovo 200.000 samoubistava među povratnicima iz Vijetnama. Rekao sam: 'Zašto ga ne dovedemo do ruba a da ga ne uništimo?' Kvetin Tarantino mi je rekao: 'Ti si kukavica, trebao si ga ubiti!' Ja sam odgovorio: 'Kventine, ti si lud. Želim raditi nastavke, brate'", otkrio je glumac, prenosi Far Out Magazine.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: