Film/TV 0

26.10.2024.

10:43

Zvezda dvehiljaditih ponovo na Netfliksu: Fanovi u ekstazi VIDEO/ANKETA

Netfliks je objavio službenu najavu za novi božićni film, romantičnu komediju "Our Little Secret" sa Lindzi Lohan u glavnoj ulozi.

Izvor: Index.hr

Zvezda dvehiljaditih ponovo na Netfliksu: Fanovi u ekstazi VIDEO/ANKETA
Profimedia

Podeli:

Lohan u filmu glumi Averi, koja za vreme božićnih praznika dolazi u posetu roditeljima svog dečka, ali tamo saznaje da je njegova sestra u vezi s njenim bivšim, Loganom (Ijan Harding).

Averi i Logan moraće da provedu Božić pod istim krovom, ali kako bi izbegli dramu, odlučuju da se pretvaraju da se ne poznaju.

Film je režirao Stiven Herek, reditelj komedije "Bill & Ted’s Excellent Adventure", a scenario je napisala Haili Dedominiks.

U sporednim ulogama pojavljuju se Kristin Čenovet, Džon Rudnitski, Kejti Baker, Džejk Brenan, Dan Bukatinski, Tim Medous, Džudi Rejes, Aš Santos, Henri Czerni, Bobi Eakes, Kris Parnel i Brajan Unger.

Treća saradnja Netfliksa i Lindzi Lohan

Lohan je pre filma Our Little Secret glumila u Netfliksovim hitovima "Falling for Christmas", iz 2022. godine, i "Irish Wish", koji je izašao početkom ove godine.

Kada su je novinari pitali o filmu "Our Little Secret", glumica je za Tudum izjavila: "Predivno je glumiti u filmovima koji su vezani za praznike jer je to vreme kada se porodice okupljaju. Stvarno je posebno kada možete da radite na filmu koji će porodice pamtiti i zajedno uživati u njemu."

Njenim obožavateljima je drago što se vraća svetu filma, a svoje oduševljenje podelili su putem društvenih mreža.

"Tako mi je drago za Lindzi. Ovakvi filmovi su savršeni za nju", "Dobićemo dva božićna filma na Netfliksu? Deda mraz je došao ranije ove godine", "Ovo izgleda zabavno, drago mi je što Lindzi ponovno glumi", "Nadam se da će ovo postati tradicija i da će Lindzi svake godine glumiti u Netfliksovim božićnim filmovima", neki su od komentara fanova.

Film "Our Little Secret" dolazi na Netfliks 27. novembra ove godine.

loader

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: