Film/TV 0

24.10.2024.

14:48

Još jedna svetska zvezda stiže u "Igru sudbine" FOTO

Serija "Igra sudbine" nastavlja da obara granice, a ovog puta domaća publika imaće priliku da uživa u nastupu još jedne internacionalne glumice.

Izvor: B92.net

Još jedna svetska zvezda stiže u "Igru sudbine" FOTO
Mila Pejić

Podeli:

Mladu i talentovanu rusku glumicu Polinu Grigorievu gledaćemo u nekoliko epizoda ovog popularnog projekta.
Polina Grigorieva doputovala je jutros iz Moskve, u Beogradu će boraviti nekoliko dana tokom kojih će snimati svoje scene, ali kako kaže nada se da će uspeti i da obiđe Beograd.

Oduševljena prilikom da bude deo ovog televizijskog fenomena, Polina je izjavila: "Radujem se što sam došla u Beograd I što ću biti deo Igre sudbine, kako sam čula najgledanije serije u Srbiji i najdugovečnije. U seriji ću biti gostujuća glumica, igraću Ruskinju, muzičarku Katju, ćerku Alekseja. Neću više da otkrivam, a nadam se lepoj i uspešnoj saradnji".


Dvadesetčetvorogodišnja Grigorieva, koja u Rusiji važi za zvezdu u usponu, već je ostvarila zapažene uloge u nekoliko značajnih ruskih filmova. Publika ju je gledala u ostvarenju reditelja Maksima Kubrinskog "Mayorov i Meymun", u kojem je igrala Meri, a takođe i u filmovima „Ana Medium" rediteljke Helene Nikolaeve, "Pa idemo tamo" Dmitrija Petruna, kao i u "Misteriji kuće na marini" Darije Fleklenko.

Sa Polinom će scene deleting nekoliko glumaca iz "Igre sudbine", među kojima i Aleksandra Belošević. "Veoma sam srećna što su pisci odlučili da baš moj lik bude povezan sa likom koji tumači Polina Grigorieva, mlada i talentovana ruska glumica, i to kroz priču njenog oca.

Smatram da dovođenjem inostranih kolega, zahvaljujući Prvoj televiziji, kao i produkcijama Film Plus Pictures i Innovative, otvaramo potpuno novi svet za publiku, izvan granica naše zemlje – kulturološki, jezički i mentalitetski. To je uvek egzotično i fascinantno gledati na malim ekranima, pogotovo kada je sve tako autentično, jer su glumci zaista iz tih zemalja", izjavila je glumica Aleksandra Belošević.

Serija "Igra sudbine" svojim obožavaocima donosi novi i uzbudljiv zaplet, a dolazak ove internacionalne zvezde samo dodatno podgreva iščekivanje. Polina Grigorieva obećava da će svojim autentičnim izvođenjem oduševiti domaću publiku i uneti svežinu u popularni TV hit.

Inessa Sukhanova

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pakt potpisan; "Ovo je bez presedana"

Nemački avioni sposobni za praćenje ruskih podmornica počeće sa operacijama uz obalu Škotske već sledeće godine, u okviru odbrambenog sporazuma koji će biti potpisan između Londona i Berlina.

8:30

23.10.2024.

1 d

Podeli: