Film/TV 0

16.10.2024.

11:11

Stiže novi dokumentarac: Kako su Bitlsi osvojili Ameriku

Nakon velikog uspeha dokumentarnih filmova o Bitlsima koji su emitovani prethodnih godina, ove jeseni stiže još jedan u kojem će biti analiziran njihov prodor na američko tržište u februaru 1964. godine.

Izvor: Beta

Stiže novi dokumentarac: Kako su Bitlsi osvojili Ameriku
Profimedia

Podeli:

Platforma Dizni Plus (Disney +) emitovaće 29. novembra dokumentarac "Bitlsi '64" (The Beatles '64) koji je producirao legendarni Martin Skorseze, a u kojem će, osim novopronađenih snimaka iz tog doba biti uključeni i intervjui sa preostalim članovima grupe Pol Mekartnijem i Ringo Starom, kao i razgovori sa onima na koje je "invazija engleskih čupavaca" imala važan uticaj u životu.

Možda vas zanima

Prema najavama objavljenim na društvenim mrežama, arhivski materijali sadrže restaurirane snimke sa prvog nastupa Bitlsa na američkoj televiziji, u emisiji Ed Saliven šou, kao i 4K snimak prvog koncerta u SAD, održanog u Vašingtonu.

Film je režirao Dejvid Tedeši, video snimke je sređivao studio VingNat Films, dok se zvučnim remiksovanjem i prečišćavanjem starih audio traka bavio Žil Martin, sin producenta najvažnijih pesama i albuma Bitlsa Džordža Martina.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: