Film/TV 4

15.10.2024.

17:02

Korisnici Netfliksa plakali nakon gledanja ovog filma: "Slomio mi je dušu" FOTO/VIDEO

Film "A Man Called Otto", koji je objavljen 2022. godine, na Netfliksu je od prošle, a gledaoci su zbog jedne stvari i te kako kivni na ovu platformu.

Izvor: Index.hr

Korisnici Netfliksa plakali nakon gledanja ovog filma: "Slomio mi je dušu" FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Društvena mreža X preplavljena je komentarima ljudi koji su ga pogledali i koje je oduševio, ali i rasplakao. Mnogi od njih su se bunili jer ga je Netfliks smestio u odeljak s komedijama pa sada ljubitelji filmova komentarišu da je film pogrešno predstavljen i da nikako nije reč o komediji.

Glavnu ulogu u filmu ostvario je oskarovac Tom Henks. On u filmu pada u depresiju nakon smrti supruge i planira samoubistvo. Međutim, njegov život se okrene kada dobije nove komšije, uključujući trudnicu Marisol.

Film, koji je režirao Mark Foster, temelji se na bestseleru Čovek po imenu Uve Fredrika Bakmana.

"Kad tvoj prijatelj kaže da je A Man Called Otto sjajan film, ali ti se zapravo nisi potrudio da ga pogledaš, a onda se pojavi na Netfliksu pa pomisliš: 'Oh, gledaću to.' Razmislite dvaput osim ako vam ne smeta bol koja slama dušu", napisala je jedna korisnica X-a.

"Gledala sam ga juče i nekako je uspeo da mi slomi srce, a onda i da ga sastavi. Neverovatan film, plakala sam puno", bio je komentar još jedne gledateljke.

"Toliko sam plakala da sam dobila glavobolju. Budite nežni prema ljudima kojima je teško", "Upozoravam vas, pripremite maramice", nizali su se komentari.

Podsećamo, gledaoci filma nisu mogli da veruju da Tom Henks nije bio nominovan za Oskara za svoju izvedbu u ovoj ekranizaciji svetskog bestselera.

"Ko god je odlučio da ne da Oskara Henksu za ovaj film nije dobar čovek. Koliko sam plakao", "

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

1 d

Podeli: