Film/TV 0

15.10.2024.

9:01

Svi poludeli za ovom serijom na Netfliksu, tvrde da je jedna od najboljih VIDEO/ANKETA

Striming platforme, poput Netfliksa, danas su središte zabave i nude razne serije koje privlače pažnju gledaoca širom sveta.

Izvor: Index.hr

Svi poludeli za ovom serijom na Netfliksu, tvrde da je jedna od najboljih VIDEO/ANKETA
Shutterstok/Jacqueline Aguilera

Podeli:

Jedna od serija koje su osvojile mnoga srca su Dobre devojke (Good Girls), koja nudi jedinstven spoj komedije i drame.

Serija prati tri majke iz predgrađa: Eni, Bet i Rubi koje se suočavaju s teškim okolnostima i odlučuju da preuzmu stvari u svoje ruke. Kroz niz smešnih i uzbudljivih situacija, odlučuju da opljačkaju prodavnicu u kojoj radi Eni.

Iako se čini da se zabavljaju, nakon pljačke njihova odluka postaje sve ozbiljnija.

Serija je emitovana od 2018. do 2021. godine i uključuje zvezdanu glumačku postavu.  glavnim ulogama nalaze se Reta, poznata po ulozi Done Megle u Parkovima i rekreaciji, Mae Vitman, koja je najpoznatija po ulozi Meri Elizabet u drami Čarlijev, kao i Kristine Hendriks, koju obožavatelji serije Ljudi s Menhetna pamte kao Džoan Haris.

Drama Dobre devojke ostvarila je značajan uspeh, postigavši ocenu 7.7 na IMDb-u. Nažalost, uprkos nominaciji za Satellite Award za svoju poslednju sezonu, serija je otkazana, što je razočaralo mnoge obožavatelje, piše Unilad.

Ipak, mnogi gledaoci izrazili su svoje oduševljenje u Facebook grupi Netfliks Bangers.

Jedan korisnik napisao je: "Ovo će zauvek biti najbolja serija!" Drugi je komentarisao: "Apsolutno moja omiljena serija na Netfliksu, želim više sezona." Treći je dodao: "Najbolja serija, mrzim što su je otkazali."

loader

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

1 d

Podeli: