Film/TV 0

14.10.2024.

18:16

Bredu Pitu je ovaj film promenio život: "Zbog njega sam postao bolji otac"

Bred Pit je u svojoj bogatoj i dugoj karijeri igrao u mnogo filmskih ostvarenja, ali, ipak, jedno mu je najdraže.

Izvor: B92.net

Bredu Pitu je ovaj film promenio život: "Zbog njega sam postao bolji otac"
Shutterstock/Kathy Hutchins

Podeli:

Reč je o filmu "Bes" (Fury), preveden i kao "Srce od čelika" iz 2014. godine, za koji kaže da mu je zauvek promenio život i to na neočekivan način.

Slavni glumac je otkrio da su ga kolege na setu gledale kao "vođu", a poznato je i da su svi glumci tokom snimanja postali emotivno vezani za tenk u kojem su provodili puno vremena. Pit je čak odbijao da siđe sa njega tokom pauza.

Možda vas zanima

Ipak, poseban uticaj na Breda su ostavili odnosi koje je stvorio sa svojim kolegama glumcima, piše Far Out Magazine.

"Naučio sam mnogo iz ovog filma. Svi smo otišli sa seta obogaćeni novim iskustvima", rekao je glumac ranije i dodao da je tek tada bolje shvatio iskustva vojnika tokom Drugog svetskog rata.

Možda vas zanima

"Ovaj film govori o iscrpljenosti vojnika zbog hladnoće, gladi i svega ostalog što su proživljavali na dnevnoj bazi. To smo shvatili ozbiljno. Nadam se da će se vojnici prepoznati nakon što pogledaju film", rekao je glumac svojevremeno, a ono što nije očekivao je da će ga film naučiti kako da bude bolji otac.

"Ova uloga je prava studija o vođstvu i o tome kako zaslužiti tuđe poštovanje i poverenje, zbog čega sam sada bolji otac", zaključio je glumac.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

9 h

Podeli: