Film/TV 0

14.10.2024.

8:21

"Ona je najlepša žena na ekranu": Ovo je omiljena glumica Bredu Pitu

Jeda od najvećih zvezda filmske industrije, Bred Pit, tvrdi da "najveći glumci" nisu uvek "ono što bismo nazvali lepim seks-simbolima".

Izvor: Index.hr

"Ona je najlepša žena na ekranu": Ovo je omiljena glumica Bredu Pitu
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Podeli:

Uprkos tome što je igrao uz legendarne glumce poput Leonarda Dikaprija, Anđeline Džoli i Džulije Roberts, Pit smatra da izgled predstavlja samo "prvi utisak" i nije važan kada se procenjuje talenat.

U intervjuu za Tiger Beat iz 1996. godine, Pit je otkrio da postoji "vrlo malo muškaraca" koje poštuje kao svoje omiljene glumce u industriji.

"Cenim starije filmove jer prikazuju muškarca koji se bori za svoje principe. Kao Robert Redford. On je vrsta muškarca kojoj su težili drugi muškarci, a žene su htele da svi muškarci budu takvi", istakao je, prenosi Unilad.

Uprkos tome što se čini da izgled igra veliku ulogu u slavnim krugovima, Pit veruje da najveće zvezde nisu uvek osobe koje bi se nazvale "seks-simbolima".

"Kada vidite osobu, usredsredite li se samo na njen izgled? To je samo prvi utisak. Kada vam neko ne zapne za oko odmah, ali kasnije razgovarate s njom, postane najlepša osoba na svetu", objasnio je.

Glumac naglašava da lepota nije uvek povezana s klasičnim standardima, ističući svoju omiljenu glumicu: "Reći ću vam ko je moja omiljena glumica: Dajana Vist. I ne biste je nazvali seks-simbolom. Međutim, Dajana Vist je, za mene, najlepša žena na ekranu."

Dakle, zaključuje da prava lepota proizlazi iz talenta i ličnosti, a ne samo iz izgleda.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

18 h

Podeli: