Film/TV 3

13.10.2024.

12:45

Bred Pit otkrio koji mu je film omiljen u karijeri

Bred Pit je stekao slavu kroz svoje uloge u brojnim poznatim i nagrađivanim filmovima, međutim, nekoliko filmova nije ispunilo njegova očekivanja.

Izvor: Index.hr

Bred Pit otkrio koji mu je film omiljen u karijeri
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Podeli:

Reč je o filmu Endrua Dominika iz 2007. pod nazivom Kukavičko ubistvo Džesija Džejmsa od strane Roberta Forda (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford) koji je zasnovan na istoimenom romanu Rona Hansena iz 1983. godine.

Kako prenosi Far Out Magazine, Pit se u intervjuu za GK osvrnuo na tri decenije svog uspeha i izdvojio ovaj film kao svoj omiljeni.

"Mogu da nastavim da pravim hitove sve vreme, ali moj omiljeni film je film sa najvećom zaradom - Kukavičko ubistvo Džesija Džejmsa od strane Roberta Forda", rekao je tada glumac i dodao:

"Ako verujem da film vredi, onda znam da će vremenom dobiti svoju vrednost", prenosi Far Out.

Možda vas zanima

Zvanični sinopsis glasi:

"Radnja filma prati priču o Robertu Fordu (Kejsi Aflek), koji je Džesiju Džejmsu (Bred Pit) bio idol od detinjstva. Robert se svim silama trudi da se pridruži bandi odmetnika iz Misurija, ali postepeno postaje ogorčen na vođu razbojnika."

Uz Breda Pita, u filmu glume i Sem Šepard, Meri-Luiz Parker, Džeremi Rener, Sem Rokvel, Garet Dilahant, Bruklin Prol, Dastin Bolindžer, Pol Šnajder, Nik Kejv i druge zvezde.

Budžet filma bio je 30 miliona dolara, dok je globalno u bioskopima zaradio nešto više od 15 miliona dolara, a u Americi samo 4 miliona dolara, prenosi Far Out.

Možda vas zanima

Posle žestoke borbe

Anđelina Džoli odustala od tužbe nakon dve godine

Anđelina Džoli rešila je da odustane od tužbe protiv FBI-a, vezane za istragu biroa navodnog incidenta koji je izbio između nje i njenog bivšeg muža, Breda Pita, u privatnom avionu 2016.

8:25

29.9.2024.

14 d

Iako je film loše prošao u bioskopima, dobio je odlične kritike i kritičara i publike i čak je dobio dve nominacije za Oskara. Na dodeli Oskara 2008. film je bio nominovan u kategorijama za najboljeg sporednog glumca (Kejsi Aflek) i najbolju fotografiju. Na IMDb-u je ocenjen sa 7,5 od 10, dok su ga kritičari ocenili sa 77 odsto na Rotten Tomatoesu, a publika sa 75 odsto.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: