Film/TV 0

10.10.2024.

8:06

Povratak dvojca koji je započeo serijal "Bad Boys": Vil Smit ponovo u glavnoj ulozi FOTO/VIDEO

Prateći uspeh filma "Bad Boys: Ride od Die", Vil Smit radi na povezivanju sa rediteljem koji mu je pomogao upravo u projektu "Bad Boys" pre skoro 30 godina.

Izvor: b92.net/index.hr

Povratak dvojca koji je započeo serijal "Bad Boys": Vil Smit ponovo u glavnoj ulozi FOTO/VIDEO
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Podeli:

Iako dogovor još nije završen, za Dedlajn je potvrđeno da je Majkl Bej u završnim pregovorima oko režije novog Netfliksovog akcionog filma "Fast and Loose" u kojem će ulogu imati upravo Vil Smit. Iako datum početka snimanja još nije poznat, procene su da će film verovatno biti naredni projekat za obojicu.

Pre novosti o ovom projektu postojale su tvrdnje da će Smit izostati iz trilera "Sugar Bandits".

Upravo to nagoveštavalo je dolazak novog i jačeg projekta "Fast and Loose".

Radnja filma prati čoveka koji se budi u Tihuani i ne seća se ničega. Pokušavajući da se priseti bar dela svog života i prošlosti, on saznaje da je živeo dva života, i to jedan kao kriminalac, a drugi kao tajni agent CIA-e.

Scenario filma radili su Džon Hobert, Erik Hobert, Kris Bremner i Erik Pirson.

Nakon filma "Bad Boys: Ride od Die", koji je zaradio 400 miliona dolara u bioskopima širom sveta, procenjuje se da će i film "Fast and Loose" doneti pozitivne rezultate. Ovo je izuzetno bitan Netfliksov projekat, a na samom početku ideja ponovnog povezivanja Smita i Beja činila se zahtevnom.

Saradnja Smita i Beja počela je još 1995. godine kroz originalni i prvi film "Bad Boys", koji je obojici doneo ogromnu slavu. Nakon još jednog uspešnog projekta, "Bad Boys II" iz 2003. godine, Smit i Bej su ostali u kontaktu uz želju za novim zajedničkim projektima.

"Bay Boys" projekat je koji je Smita i Beja lansirao među najuspešnije u filmskoj industriji.

Takođe, Bej je režirao akcioni triler "Underground" 2019. godine, koji je doneo pohvalne rezultate.

Njegov triler "Ambulance" iz 2022. jedan je od najgledanijih akcijskih filmova.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gorenje zatvara fabriku

Slovenački proizvođač kućnih aparata Gorenje objavio je danas da će sledeće godine zatvoriti pogon za proizvodnju komponenti za frižidere u Rogatcu i naveo da tamošnja fabrika više nije konkurentna.

22:15

8.10.2024.

1 d

Podeli: