Film/TV 0

08.10.2024.

14:55

Korisnici Netfliksa pišu da je ovo jedan od najboljih filmova 2024. godine VIDEO

Na Netfliks je prošle nedelje stigla naučno-fantastična horor-komedija "It’s What's Inside", za koju gledaoci tvrde da je jedan od najboljih ovogodišnjih filmova.

Izvor: Index.hr

Korisnici Netfliksa pišu da je ovo jedan od najboljih filmova 2024. godine VIDEO
Profimedia/©Netflix/Courtesy Everett Collection

Podeli:

Film "It’s What’s Inside" trenutno je peti najgledaniji film na Netfliksu širom sveta.

Film je režirao i napisao Greg Jardin, a glavne uloge igraju Britani O’Gradi, Džejms Morosini, Alicija Debnam-Karej, Devon Terel, Gavin Ledervud, Reina Hardesti, Nina Blumgarden i David Tompson.

Priča prati grupu mladih prijatelja koji se spremaju za venčanje i odluče da organizuju žurku pre same ceremonije.Međutim, veče zabave pretvori se u noćnu moru nakon što im se pridruži jedan stari prijatelj kojeg nisu videli od fakultetskih dana, a koji je sa sobom doneo misteriozni kofer.

Korisnici Netflika ne prestaju da hvale film, ali imaju jednu zamerku

Film "It's What’s Inside" imao je premijeru na Filmskom festivalu Sundance početkom ove godine, gde su ga dočekale pohvale kritičara. Zbog odličnih recenzija film trenutno ima čak 81% na stranici Rotten Tomatoes.

Korisnici Netfliksa takođe" su oduševljeni filmom, ali nije im se svidelo što se film nije prikazivao u bioskopima pre nego što je došao na striming platformu.

"Upravo sam pogledao It's What’s Inside i još uvek sam u šoku, ovo je možda najbolji film koji sam ikada pogledao", napisao je jedan gledalac na X-u, prenosi Unilad.

"It's What’s Inside je doslovno najbolji horor koji sam pogledao ove godine. Prijatno iznenađenje nakon godine pune loših filmova", dodao je drugi.

"Baš šteta što je film It's What’s Inside završio na Netfliksu. To je jedan od najboljih ovogodišnjih filmova i bilo bi bolje da sam ga prvo pogledao na velikom platnu", dodao je treći.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: