Film/TV 2

02.10.2024.

15:05

Sandra Bulok se ove uloge stidi: "Taj film nema smisla"

Glumica Sandra Bulok otkrila je zbog koje uloge u karijeri se stidi i kaje što ju je glumila.

Izvor: Index.hr

Sandra Bulok se ove uloge stidi: "Taj film nema smisla"
Profimedia/Wiktor Szymanowicz/Alamy Live News

Podeli:

Reč je o filmu Brzina 2, nastavku popularnog filma Brzina, u kojem je glumila sa Kijanu Rivsom.

"Film nema smisla"

Film Brzina 2 propao je na blagajnama, zaradivši 164 miliona dolara širom sveta, dok je njegov budžet bio 160 miliona dolara. Na Rotten Tomatoes-u, film ima neverovatno nisku ocenu kritičara od samo četiri procenta, što ga čini jednim od najniže ocenjenih filmova na platformi.

Zbog ovoga, Bulok izgleda želi da njeno ime ne bude povezano sa filmom, rekavši da se kaje što je glumila u njemu i da zaplet nema smisla. U intervjuu za TooFab, Bulok je rekla:

Možda vas zanima

Aktuelno

Stiže nastavak filma "Praktična magija"

Studio Warner Bros je pre nekoliko dana zvanično potvrdio da će snimati nastavak kultnog filma "Praktična magija" iz 1998. godine, u kom su glavne uloge igrale Nikol Kidman i Sandra Bulok.

7:59

17.6.2024.

107 d

"Imam film koji niko nije prihvatio i još uvek se stidim što sam glumila u njemu. Zove se Brzina 2. Vrlo sam otvoreno govorila o tome. Nema smisla. Spori brod. Polako ide prema ostrvu", rekla je.

Glumica je čak izrazila i žaljenje što je glumila u tom filmu:

"To je jedan od onih za koje bih volela da ih nisam snimila, a ne znam ni jednog obožavaoca."

Podsetimo, akcioni triler Brzina iz 1994. sa Kijanu Rivsom u glavnoj ulozi je omiljen među mnogim gledaocima.

Kijanu Rivs je odbio da glumi u filmu Brzina 2

Kijanu Rivs je odbio da glumi u nastavku popularnog filma. Rivsova odluka da ne učestvuje u nastavku razočarala je mnoge fanove, ali je glumac to objasnio 2021. godine. Pojavljujući se u britanskoj emisiji The Graham Norton Show, Rivs je objasnio da u to vreme nije "reagovao dobro na scenario".

Možda vas zanima

"Stvarno sam želeo da radim sa Sandrom Bulok, voleo sam da igram Džeka Trevena i voleo sam Brzinu, ali brod za krstarenje? Nisu mi smetali umetnici uključeni u projekat, ali u to vreme sam osećao da to jednostavno nije za mene", rekao je. On je takođe tim povodom u emisiji sa Džimijem Kimelom 2015. godine rekao:

"Pročitao sam scenario i pomislio: "Brod za krstarenje je čak sporiji od autobusa." Rekao sam: "Volim vas, ali to jednostavno nije za mene".

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: