Film/TV 1

02.10.2024.

10:25

Internet bruji o vrelim scenama Nikol Kidman u novom filmu: Ovo je bolje od "50 nijansi sive" VIDEO

Nikol Kidman predvodi glumačku postavu novog filma "Babygirl", a korisnici društvenih mreža već uveliko komentarišu njene eksplicitne scene sa kolegom Harisom Dikinsonom.

Izvor: B92.net

Internet bruji o vrelim scenama Nikol Kidman u novom filmu: Ovo je bolje od "50 nijansi sive" VIDEO
Profimedia

Podeli:

U američke bioskope uskoro stiže erotski triler "Babygirl” čiju glumačku ekipu predvode Nikol Kidman, Antonio Banderas i Haris Dikinson. Radnja filma je o direktorki kompanije koja započinje aferu sa mlađim kolegom, a ovo ostvarenje je već nagrađeno na raznim festivalima, uključujući i onaj nedavno održan u Veneciji.

Možda vas zanima

57-godišnja Kidman bila je među dobitnicima nagrada, tačnije onih za najbolju glumicu, za koju su kritičari istakli da je u njenoj najseksipilnijoj ulozi do sada.

Trejler nedavno predstavljen na internet platformama, nudi uvid u košmar tokom kratkotrajne afere likova koje tumače Nikol Kidman i Haris Dikinson.

Možda vas zanima

"A24 je napravio svoju bolju verziju filma "50 nijansi siva", "Ako se pitate gde sam, već sam u bioskopu","Godinama imamo starije muške glumce u paru sa mlađim glumicama. Ovo je osvežavajuće", "Počela je renesansa puma", samo su neki od komentara ispod trejlera na Jutjubu.

Osim u filmu "Babygirl", Nicole Kidman se našla i u novoj triler seriji "The Perfect Couple".

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: