Film/TV 0

29.09.2024.

8:00

Na Netfliks se vraća jedna od najpopularnijih advokatskih serija VIDEO/ANKETA

Na Netfliks 17. oktobra stiže treća sezona serije "The Lincoln Lawyer".

Izvor: Index.hr

Na Netfliks se vraća jedna od najpopularnijih advokatskih serija VIDEO/ANKETA
Profimedia

Podeli:

Reč je o jednoj od popularnijih advokatskih serija koja se redovno nalazi na spisku deset najgledanijih naslova na toj striming platformi.

O čemu se radi u seriji?

Advokat Micki Haler (Manuel Garsija-Rulfo) vodi advokatsku praksu sa zadnjeg sedišta svog Linkolna, preuzimajući velike i male slučajeve širom prostranog Los Anđelesa.

Serija se temelji na nizu bestselera poznatog pisca Majkla Konelija, a radnja treće sezone bazirana je na petoj knjizi iz serijala The Lincoln Lawyer, Bogovi krivice.

U seriji glume i Niv Kampbel, Beki Njuton, Džez Rejkol, Angus Sampson i drugi.

"Ova sezona je vrlo uzbudljiva. Micki se bori s romantikom, ženama, slučajevima. Teško je nagađati šta će se dogoditi i ko će biti kriv", rekao je Garsija-Rulfo za Tudum.

Iako je druga sezona bila podeljena u dva dela, Netfliks je objavio da će svih deset epizoda treće sezone biti dostupno od 17. novembra.

loader

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: