Film/TV 0

30.09.2024.

8:17

Studio DC radi na filmu o popularnim zlikovcima iz Betmena VIDEO

Nakon Džokera, koji uskoro stiže u bioskope, kao i Pingvina, kojeg možemo pratiti u HBO-ovoj seriji The Penguin, dva nova DC-jeva zlikovca dolaze pod svetlo reflektora

Izvor: Index.hr

Studio DC radi na filmu o popularnim zlikovcima iz Betmena VIDEO
Shutterstock/Tero Vesalainen

Podeli:

Kako Holivud reporter navodi, studio DC, koji vode Džejms Gan i Piter Safran,, radi na filmu o Bejnu, antagonistu filma The Dark Knight Rises, i Dedstouku, negativcu iz stripova o Betmanu.

Scenario za film trenutno piše Metju Orton, scenarista nadolazećeg filma Captain America: Brave New World. Projekat trenutno nema reditelja.

Bejn je zlikovac kojeg su početkom 90-ih stvorili pisac Čak Dikson i crtač stripa Graham Nolan. Popularni maskirani negativac rođen je i odrastao u zatvoru na izmišljenom karipskom ostrvu, gde je usavršio borbene veštine i naučio da se snalazi  u kriminalnom podzemlju.

Bejn je postao popularan nakon što se pojavio u stripu Batman: Knightfall, u kojem slomi Betmenova leđa. Jedan od najpoznatijih prikaza Bejna pojavljuje se u filmu The Dark Knight Rises, u kojem ga je igrao Tom Hardi.

Dedstrouka su stvorili pisac Marv Volfman i crtač stripova Džordž Perez. Jedan od najpopularnijih DC-jevih negativaca prvi se put pojavio 80-ih, kada se borio protiv Teen Titansa. Kasnije postaje suparnik Lige pravde i Betmana te dobija i sopstvene stripove. U filmskim adaptacijama koje je režirao Zak Snajder igrao ga je Džo Manganijelo.

Scenarista dolazećeg DC-jevog filma proslavio se trilerom Operation Finale iz 2018. godine, u kojem glume Oskar Isak i Ben Kingsli. Osim toga, radio je na serijama Devil’s Peak i Moon Knight kao i na dolazećem trileru Cleaner, u kojem glumi Dejzi Ridli.

Podeli:

Tagovi

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

15 h

Podeli: