Film/TV 2

26.09.2024.

20:48

Stiže druga sezona serije "The Last of Us": Fanovi u "eksatzi" VIDEO/ANKETA

HBO je objavio prvi tizer za drugu sezonu hit-serije The Last of Us. Prva sezona imala je jednu od najvećih premijera na HBO-u i osvojila je osam Emi nagrada.

Izvor: Index.hr

Stiže druga sezona serije "The Last of Us": Fanovi u "eksatzi" VIDEO/ANKETA
Profimedia

Podeli:

Seriju režiraju i pišu Krejg Mazin i Nil Drukman.

Druga sezona označava povratak Pedra Paskala ulozi Džoela i Bele Remzi u ulozi Eli, koje smo u prvoj sezoni pratili na putu kroz postapokaliptične SAD, koji je preplavljen zombijima zaraženima gljivičnom infekcijom Cordyceps.

Radnja nove sezone odvija se oko pet godina nakon kraja prve sezone i prati događaje iz videoigre The Last of Us Part II, koja je izašla 2020. godine.

Službeni sinopsis druge sezone glasi: "Nakon pet mirnih godina koje su pratile događaje iz prve sezone, Džoela i Eli počinje da sustiže njihova prošlost koja ih uvlači u sukob jedno s drugim i sa svetom koji je još opasniji i nepredvidljiviji od sveta koji su ostavili iza sebe."

U drugoj sezoni glumiće i Kejtlin Dever u ulozi Edi, Izabela Merced u ulozi Dine, Jang Macino u ulozi Džesija, Ariela Barer u ulozi Mel, Tati Gabriel u ulozi Nore, Spenser Lord u ulozi Ovena, Deni Ramirez u ulozi Manija, Džefri Vrajt u ulozi Isaka i Kretrin O'Hara u zasad nepoznatoj ulozi.

Obožavatelji ne mogu da dočekaju drugu sezonu

Tizer za drugu sezonu The Last of Us skupio je više od 300 hiljada pregleda u samo dva sata. Obožavatelji su putem društvenih mreža otkrili šta misle o tizeru za drugu sezonu popularne serije.

"Ova sezona će biti bolna", "Ovo izgleda identično scenama iz igre. Predobro", "Prolaze me trnci", "Druga sezona će slomiti jako puno ljudi", "Spreman sam za bol", neki su od komentara na YouTubeu.

Druga sezona serije The Last of Us dolazi na Max 2025. godine.

loader

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Šolc ugasio snove EU

Neprijateljstvo Olafa Šolca prema Unikreditovom preuzimanju Komercbanke znak je da će panevropska integracija ostati nedostižna, piše Politiko.

13:35

25.9.2024.

1 d

Podeli: