Film/TV 0

23.09.2024.

8:06

Denzel Vošington žali što je odbio ovu ulogu: Na kraju je pripala Bredu Pitu VIDEO/ANKETA

Uz niz prestižnih nagrada, među kojima su se našla dva Oskara i tri Zlatna globusa, te uloge u hvaljenim filmovima, Denzel Vošington ušao je u istoriju kao jedan od najcenjenijih glumaca svoje generacije, ali žali što je jednu ulogu odbio.

Izvor: Index.hr

Denzel Vošington žali što je odbio ovu ulogu: Na kraju je pripala Bredu Pitu VIDEO/ANKETA
EPA-EFE/EDUARDO LIMA

Podeli:

Iako je iza sebe ostavio brojne kritički hvaljene filmove, poput Glory, Training Day i Malcolma X, jedan film koji je odbio, a zbog kojeg i dalje žali, je kultni triler Sedam, u režiji Dejvida Finčera.

Kako navodi Slash Film, Vošington je svoje žaljenje izrazio još 2014. godine, tokom posete Filmskom festivalu u Torontu.

Poznati glumac otkrio je da mu je ponuđena uloga detektiva Davida Milsa, kojeg je naposletku igrao Bred Pit.

"Pomislio sam: 'Čoveče, ovo je previše'", prisetio se Vošington svoje prve reakcije na scenario kultnog trilera. "Međutim, onda sam pogledao film i izjavio: 'O, Bože.'" 

Premda mu je žao što je odustao od filma, Pit ga je oduševio svojom izvedbom.

"Ta uloga očigledno nije bila za mene, oduvek je bila namenjena Bredu", rekao je dvostruki oskarovac.

Vošington je izgleda bio u pravu. Budući da ga znamo po ulogama odvažnih likova punih samopouzdanja, bilo bi ga teško zamisliti kao detektiva Milsa, mladog i impulsivnog policajca željnog akcije.

Pit je bio nezaboravan u ulozi Milsa i imao je odličnu hemiju s Morganom Frimanom, koji je igrao starijeg i mudrijeg detektiva Vilijama Somerseta.

Finčerov triler istražuje mračne aspekte ljudske prirode kroz priču o serijskom ubici koji inspiraciju za zločine pronalazi u sedam smrtnih grehova.

Serijskog ubicu pokušavaju da zaustave detektiv Vilijam Somerset, koji je iscrpljen od dugogodišnje borbe protiv zločina, i njegov nedavno pristigli kolega Mils, koji je još uvek idealista.

loader

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Panika u Evropi: "Loviće" i Nemce?

Nemačka uvodi nove sisteme za odbranu svojih vladinih aviona, posebno onih koji prevoze visoke državne zvaničnike, poput kancelara Olafa Šolca, predsednika Franka-Valtera Štajnmajera i ministarke spoljnih poslova Analene Berbok.

12:13

21.9.2024.

1 d

Podeli: