Film/TV 0

22.09.2024.

21:18

Ukinuta popularna serija nakon samo dve sezone: "Bila je konfuzno smeće" VIDEO

HBO je ukinuo spin-off popularne serije "Slatke male lažljivice" nakon samo dve sezone.

Izvor: Index.hr

Ukinuta popularna serija nakon samo dve sezone: "Bila je konfuzno smeće" VIDEO
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Podeli:

Prva sezona spin-offa zvala se "Slatke male lažljivice: Izvorni greh", dok je druga nosila naziv "Slatke male lažljivice: Letnja škola".

Spin-off se prikazivao na HBO-ovom streaming servisu Max (ranije poznatom kao HBO Max) i premijerno je emitovan 2022. godine, pet godina nakon završetka originalne serije. Druga sezona spin-offa imala je premijeru 9. maja ove godine, a poslednja epizoda izašla je 20. juna.

Radnja prati pet tinejdžerki iz Pensilvanije koje dobijaju preteće poruke od misteriozne osobe pod imenom "A".

"A" veruje da su njihove majke odgovorne za samoubistvo školske drugarice koje se dogodilo pre više od dve decenije, te sada traži osvetu.

Seriju su kreirali Roberto Aguire-Sakasa, tvorac "Riverdalea", i Lindzi Kalhun Bring, a glavne uloge su tumačile Bejl Medison, Čendler Kini, Zaria, Malia Pijles i Maia Refiko.

Ukidanje je bilo očekivano

Iako je prva sezona "Izvorni greh" bila uspešna i jedini zapažen spin-off franšize "Slatke male lažljivice", kvalitet serije počeo je da opada u drugoj sezoni. Obožavaoci su pretpostavili da će serija biti ukinuta.

"Prva sezona bila je zabavna, podsećala me na film 'Znam šta si radila prošlog leta.' Druga sezona bila je konfuzno smeće", napisala je jedna korisnica na Redditu.

"Ukidanje ima smisla, druga sezona je bila katastrofa i korak unazad u poređenju s prvom (koja je imala svojih problema)", dodala je druga.

"Čudi me da je ovo trajalo dve sezone. Osim 'Euforije' i 'Seksualnog života studentkinja', Max zaista ne zna kako da napravi hit tinejdžersku seriju", zaključila je treća.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: