Film/TV 0

20.09.2024.

15:07

Nove epizode "Igra sudbine: Tajne prošlosti" od 30. septembra na TV Prva!

Ljubitelje serije "Igra sudbine" obradovaće vest da od 30. septembra stižu nove epizode na TV Prva – "Igra sudbine – Tajne prošlosti"!

Izvor: b92.net/Prva Tv

Nove epizode "Igra sudbine: Tajne prošlosti" od 30. septembra na TV Prva!
TV Prva

Podeli:

Uz iznenanađujuće zaplete, intrige, ljubavne trouglove, otkrićete i mnoge tajne iz prošlosti koje se tiču čuvene Ade Kanački, njene porodice i njenih prijatelja.

Nakon serije "Igra sudbine – Letnje intrige" spremite se za nove, friške epizode ove serije "Igra sudbine – Tajne prošlosti".

Na pomolu su nove ljubavi, spletke, okrića, ali i prijateljstva, poslovni poduhvati, kao i mnoštvo situacija koje će vas nasmejati ili rasplakati.

Serija "Igra sudbine" oborila je rekorde u mnogim "diciplinama": prikazuje se neprekidno već duže od četiri i po godine, emitovano je više od 1.800 epizoda, tri stotine glumaca prošlo je kroz set ove serije, milionski auditorijum, gledanost je konstantno visoka. Ali najvažniji rekord je "armija" vernih gledlaca i obožavatelja.

U dobro znanom terminu, svakog dana od 20.00, pored Luke, Alekse, Pančete, Une, Zvrka, Lenke i drugih dragih likova, upoznećete i neke nove.

U seriju "Igra sudbine – Tajne prošlosti" nakon letnje pauze vraćaju se Olga i Ivan, ali i Vukašin i Marinko. Jesenje večeri provodićemo i u društvu Sofije, Senke i Dijane Erski.

"Igra sudbine zaslužuje samo premijum kvalitet, jer to naša publika u Srbiji i očekuje. Zadatak kao producenta mi je da osluškujem reakcije publike i pratim šta ona traži, pa su novi glumci logičan sled. A ovo je tek početak! Već od novembra ugostićemo neke od vodećih evropskih zvezda u sferi sapunica, čime ćemo dodatno podići kvalitet i privući pažnju gledalaca ne samo u Srbiji, već i širom regiona", izjavio je producent Nikola Burovac.

A do tada, od 30. septembra ekipi "Igre sudbine" pridružuju se glumci Ljubomir Bulajić, Tamara Belošević i Beti Đorevska.

Kako će se njihovi likovi ukrstiti s onima koje već znate otkrićete uskoro na Televiziji Prva.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: