Film/TV 2

19.09.2024.

8:16

Šon Pen otkrio koji reditelj ga je razočarao

Šon Pen, koji se pojavio u više od 70 filmova i sarađivao s poznatim rediteljima poput Gasa van Santa, Dejvida Finčera i Terensa Malika, otvoreno je govorio o jednoj poslovnoj saradnji.

Izvor: Index.hr

Šon Pen otkrio koji reditelj ga je razočarao
Profimedia

Podeli:

Pen je, naime, bio uzbuđen što će raditi s režiserom Džonom Šlezingerom na drami Soko i Sneško Belić iz 1985. godine, ali je bio razočaran njegovim pristupom liku.

"Bio sam veliki obožavalac Šlezingera. Snimio je odlične filmove, ali smo imali nekih poteškoća", otkrio je glumac Aleksu Sajmonu, a prenosi magazin Far aut (Far Out Magazin). Tokom snimanja, Pen i Šlezinger nisu mogli da usklade svoje vizije, što je dovelo do nesuglasica.

Možda vas zanima

Pen je smatrao da projekat nikada nije bio uspešan zbog nesporazuma o njegovom liku i načinu na koji je film napravljen. Osećao se kao da mora da zaštiti lik od reditelja, što je otežavalo rad sa Šlezingerom. Pen priznaje da je to samo njegov utisak i da je njegov pristup možda bio problematičan.

Možda vas zanima

Uprkos njihovom zategnutom odnosu, film su dobro prihvatili i kritičari i publika, a Pen je pohvaljen za realističan prikaz upotrebe droga i zanimljivu hemiju s kolegom Timotijem Hatonom.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: