Film/TV 12

12.09.2024.

20:29

Ovo je trenutno najgledaniji film na Netfliksu: U nekoliko dana pogledan 30 miliona puta VIDEO

Akcioni triler "Rebel Ridge" reditelja Džeremija Saulniera trenutno je najgledaniji film na Netfliksu, uključujući i Srbiju.

Izvor: Index.hr

Ovo je trenutno najgledaniji film na Netfliksu: U nekoliko dana pogledan 30 miliona puta VIDEO
Profimedia

Podeli:

Iako je ovaj film na striming stigao pre nekoliko dana, Collider prenosi da je dosad pogledan više od 30 miliona puta.

Saulnier je napisao i scenario za film. Radnja prati Arona Pierea (Teri Ričmond), bivšeg marinca koji se probija kroz mrežu korupcije u malom gradu kada pokušaj da plati jamčevinu za svog rođaka eskalira u nasilni sukob s lokalnim načelnikom policije.

Film ostvaruje dobre rezultate kod kritičara i publike

"Rebel Ridge" prikazuje se na Netflixu od 6. septembra. Od tada je svoj osvrt na Rotten Tomatoesu napisalo više od 70 kritičara, prema čijim recenzijama film ima ocenu od visokih 95 odsto. Kod publike zasad ostvaruje nešto slabije rezultate i trenutno je ocenjen sa 73 odsto. Mnogi kritičari pohvalili su glumu Terija Ričmonda.

Daniel Jojau iz IndieWirea napisao je: "Džon Bojega bio je izvorno odabran za ulogu, ali Ričmond je čini toliko svojom da je teško zamisliti da bi je neko drugi mogao igrati. On upravlja ekranom svojim autoritetom."

Pozitivan osvrt napisao je i Viliam Bibiani iz TheWrapa: "Film kao što je Rebel Ridge podseća nas da se možemo izgubiti u uzbudljivoj, privlačnoj, stimulativnoj zabavi dok nam je mozak još uvek uključen."

Brajan Taleriko s web stranice RogerEbert.com dodao je: "Rebel Ridge je samo podsetnik koliko uzbudljivo može biti videti žanrovsko delo s ovim nivoom umetnosti."

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: