Film/TV 1

11.09.2024.

19:14

Legendarna glumica odlazi u penziju: "Posao preuzima kontrolu nad mojim životom"

Keti Bejts je potvrdila da odlazi u penziju nakon svog poslednjeg projekta.

Izvor: Blic

Legendarna glumica odlazi u penziju: "Posao preuzima kontrolu nad mojim životom"
Profimedia

Podeli:

Ova 76-godišnja glumica htela je da ode u penziju i ranije, nakon uloge u filmu koji je odbila da imenuje jer je snimanje pošlo po zlu. Njena predanost bila je zanemarena pa je htela da se povuče iz sveta glume. Pozvala je svoje agente i rekla im da ide u penziju.

"Posao preuzima kontrolu nad mojim životom. Ponekad postanem ljubomorna što imam ovaj talenat jer se ne mogu suzdržati od njega, a samo želim svoj život", rekla je Keti Bejts.

Uprkos njenom zahtevu agenti su joj par nedelja kasnije poslali scenario za "Matlock", obradu istoimene serije o advokatu, koja se prikazivala od 1986. do 1992. godine.

Za razliku od originalne serije u kojoj je protagonista bio muškarac, advokat Ben Matlok, kog je glumio Endi Grifit, nova serija pratiće advokaticu Madlin Matlok, koju glumi Kejti Bejts, prenosi Blic.

Madlin je starija advokatica koja ima osećanje da je zbog svojih godina postala nevidljiva, no to je ne sprečava u borbi za pravdu. Oskarovku je uloga privukla jer se i sama osećala nevidljivo, pogotovo na početku karijere, tako da je odlučila da odloži penziju. Ipak, nakon meseci napornog snimanja spremna je za oproštaj.

"Odjednom mi se pružila prilika da iskoristim sve za šta sam se molila, radila i borila se. I to je iscrpljujuće. Ovo će biti moj poslednji ples", rekla je legendarna glumica.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: