Film/TV 8

03.09.2024.

21:19

Roki se vraća ponovo: Stalone radi na scenariju za novu seriju

Silvester Stalone gostovao je u podkastu "Inspire Me", tokom kojeg je otkrio da trenutno radi na scenariju za televizijsku seriju koja će biti prednastavak Rokija.

Izvor: Index.hr

Roki se vraća ponovo: Stalone radi na scenariju za novu seriju
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Podeli:

Prednastavak Rokija najavljen je pre pet godina, ali Stalone je tek nedavno počeo da piše scenario koji će prikazati Rokija u tinejdžerskim danima. Tokom intervjua, otkrio je da je već napisao nekoliko stranica scenarija i da će serija biti slična jednom Diznijevom klasiku.

"Prednastavak Rokija mi je jako blizak i drag. Napisao sam nekoliko stranica i imam osećaj kao da se scenario piše sam od sebe. Videćemo petnaestogodišnju Adrian, sedamnaestogodišnjeg Rokija i Paulija kako se sele u novi kvart. Roki je tipični zločesti dečko. Priča je slična Dami i skitnici, ali sa stvarnim ljudima. Biće divna", izjavio je Stalone.

Kako navodi Screen Rant, ako Stalone završi scenario ove godine, televizijsku seriju o mladom Rokiju možemo očekivati najranije 2026. godine.

Uz prednastavak, franšiza Roki dobiće još jedan film. Nakon uspeha spin-ofa Krid III, koji je imao premijeru u martu 2023. godine, studio MGM je u novembru prošle godine otkrio da radi i na filmu Krid IV, koji će nastaviti priču o bokseru Adonisu "Doniju" Kridu.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: