Film/TV 2

03.09.2024.

9:29

Novi horor na Netfliksu izazvao burne reakcije: "Nisam mogao da spavam" VIDEO/ANKETA

Novi Netfliksov horor "The Deliverance" privukao je veliku pažnju korisnika. Naime, film je inspiriran istinitom pričom, a pre nekoliko dana stigao je na Netfliks.

Izvor: Index.hr

Novi horor na Netfliksu izazvao burne reakcije: "Nisam mogao da spavam" VIDEO/ANKETA
Tama2u / Shutterstock.com

Podeli:

Režirao ga je Li Danijel, a u glavnim ulogama našli su se Andra Dej, Glen Klous, Rob Morgan, Kaleb Meklaflin i Mis Lorens.

Film je inspirisan slučajem opsednutosti jedne porodice, odnosno incidentom navodne paranormalne aktivnosti u Indiani 2011. godine.

Slučaj je nekoliko godina kasnije dospeo u nacionalne novine, a u središtu priče bila je porodica Amons, koja je prijavila rojeve crnih muva na svom imanju, zvukove koraka u podrumu i senovitu figuru.

Članovi porodice tvrdili su da su bili napadnuti i opsednuti, a kasnije je angažovan i sveštenik da izvede egzorcizam u kući.

Nakon što se porodica preselila u Indianapolis 2012. godine, navodno su prestali svi nadrealni incidenti.

"Krio sam se ispod pokrivača"

Film ima prilično skroman rezultat na Rotten Tomatoesu od 31 odsto i 51 odsto na Popcorn Meteru.

Uprkos tome, film je izazvao niz reakcija gledalaca koji dele mišljenja na društvenim mrežama.

Ljubitelji ovog filma okupljaju se na društvenim mrežama kako bi ga podržali, a jedan gledalac je poručio: "Ovaj film me držao na rubu u svakom trenutku, definitivno morate da ga pogledate".

"Nisam mogao da spavam nakon što sam ovo pogledao. Ono što ga čini još strašnijim je to što se temelji na istinitoj priči. Morao sam da pogledam Mikijevu kućicu pre nego što sam otišao da spavam", "Film je sjajan", "Tako je dobar, tako moćan, ponekad sam se skrivao ispod pokrivača", samo su neki od komentara.

Da li ste ga vi gledali?

loader

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: