Film/TV 6

01.09.2024.

14:43

Vudi Harelson otkrio zašto je odbio ulogu u filmu Klinta Istvuda

S obzirom na njegovu dugovečnost u Holivudu, malo je glumaca koji bi odbili priliku da igraju u filmu Klinta Istvuda, što Vudija Harelson čini jednim od retkih.

Izvor: Index.hr

Vudi Harelson otkrio zašto je odbio ulogu u filmu Klinta Istvuda
Profimedia

Podeli:

Tri decenije nakon što je odbio poznatog glumca i režisera, njih dvojica još uvek nikada nisu sarađivali. Verovatno ni neće, jer Istvud  trilerom "Juror No. 2" verovatno završava svoju karijeru.

Naime, Vudi je 1994. godine dobio ponudu da igra u "Mostovima okruga Medison". Međutim, u to vreme bio je zauzet snimanjem filma "Rođeni ubica" Olivara Stouna i samo nekoliko meseci ga je delilo od početka snimanja filma "Narod protiv Lari Flinta".

Ta uloga mu je na kraju donela nominaciju za Oskara za najboljeg glumca, pa je Harrelson s razlogom mislio da zaslužuje značajniju ulogu od one koju mu je ponudio Istvud.

"Zapravo, uloga u "Mostovima okruga Medison" nije mi delovala vredna, mislio sam da je dosadna. Nisam želeo da snimam film koji govori o prošlosti, a zatim skače u sadašnjost", otkrio je Harrelson za GQ.

Vudi je ponuđena uloga Majkla Džonsona,koji nakon smrti majke krajem osamdesetih otkriva da je ona u svom dnevniku opisala sudbonosnu ljubav sa fotografom magazina National Geographic, Robertom Kinkejdom (Klint Istvud). Na kraju je ulogu prihvatio Viktor Slezak.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: